Szafi Free Mini lencsetallér (gluténmentes) 44g

Szafi Free Mini lencsetallér (gluténmentes) 44g

Az ügyfelek ezeket ajánlották, Szafi Free Mini lencsetallér (gluténmentes) 44g od a termelőtől most a ár 536 Ft. Mutass többet »

Elérhetőség:
home
Ingyenes szállítás

sync
14 napos visszatérítési jog

ingyenes és kockázatmentes

thumbs-up
Ellenőrzött magyar bolt

minőségi termékekkel

cart
Vásároljon bármikor

a nap 24 órájában nyitva

Leírás

Szafi Free Mini lencsetallér (gluténmentes) 44g A Szafi Free mini lencsetallér nem csak finom rágcsálnivaló, de beltartalmi értékei miatt imádni fogod az egészségtudatos táplálkozásod részeként! Zsírszegény, magas fehérjetartalmú, vitaminokban-, ásványi anyagokban és élelmi rostban gazdag! Nézzük mivel járul hozzá a vöröslencse az egészségedhez: Rosttartalma miatt nem okoz hirtelen vércukorszint emelkedést Prebiotikus hatású rostokat is tartalmaz, ami hozzájárul az optimális bélflóra fenntartásához Kiemelkedően magas a fehérjetartalma, ami nem csak a fehérjebevitelhez járul hozzá, de tovább lassítja a szénhidrátok felszívódását is A Szafi Free lencsetallérban 25 g fehérje található 100 grammban, ami több, mint 100 g csirkemell fehérjetartalma! Sportolás után a legjobb helye lesz a táskádban: csak kapd elő és pótold az izomzat számára szükséges fehérjéket és minőségi szénhidrátokat a fejlődésed érdekében! Vegetariánus (növényi alapú) étrendekben az optimális fehérjebevitel érdekében az ajánlott napi hüvelyes mennyiség 2-3 adag/nap. 1 csomag Szafi Free lencsetallérral máris kiválthatsz egy adagot! Ha vegetariánus, vagy vegán étrended követsz, ott a helye az étrendedben! Tökéletes választás akkor is, ha fogyókúrázol, hiszen nem tartalmaz hozzáadott olajat, zsírt, csak vöröslencsét, ami önmagában zsírszegény. Remek alternatívája a zsír- és energiadús chipseknek, sós rágcsálnivalóknak. A Szafi Free lencsetallér kevés sót tartalmaz, mégis nagyon ízletes, így az egészséges táplálkozásban megelőzésképpen, de magasvérnyomás betegségben, egyéb sószegény étrend esetén is fogyasztható. A vöröslencse gazdag B-vitaminokban, elsősorban Folsavban, B1 és B6 vitaminokban, igen magas a réz-, mangán-, kálium-, cink-, magnézium tartalma. Növényi eredetű vasforrás (100 g vöröslencsében megtalálható a napi ajánlott vas mennyiség 50%-a), aminek a felszívódását C-vitaminnal segítheted. A vöröslencse omega3 zsírsavakat is tartalmaz, ami egy esszenciális zsírsav. Erős gyulladáscsökkentő és szív-érrendszer védő hatással bír. - Gluténmentes - Vegán - Zsírszegény - Fehérjében gazdag Összetevők: vöröslencse liszt (99,5 %), tengeri só. Olcsóbb, mint egy kőboltban vásárolni. Jelmondatunk: minőség, előnyös ár, ügyfélbarát megközelítés.

Termékleírás Szafi Free Mini lencsetallér (gluténmentes) 44g

    • Termelő: bioszallito
    • Ár: 536 Ft
    • EAN: 5999564157792
    • Kategória: Új termékek

Hasonló termékek

Zinzino LeanShake Eper 16x30g

21 900 Ft
21900 Ft

Zinzino LeanShake Berry 16x30g

21 900 Ft
21900 Ft

Szafi Free Mini lencsetallér (gluténmentes) 44g

Kategória:

A márka egyéb termékei

Bioszallito

Szafi Free Mini lencsetallér (gluténmentes) 44g aki termel nekünk Bioszallito - megveheti akció 536 Ft. A vásárlónkénti darabszám korlátozott lehet. Ha több mint 35000 Ft értékű áruval tölti meg a kosarat, azonnal INGYENES szállítást kap. Már alig várja megrendelését?

A gyártó a legjobb termékeket kínálja a területén. Az összes termék megtekintése itt: .

Szállítás és fizetés

Szállítás

  • GLS futár - 1499 Ft
  • GLS csomagpont - 1499 Ft
  • 15000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díj 1099 Ft
  • BUDAPEST futár - 990 Ft
Fizetés

  • Utánvéttel
  • Bankkártyás fizetés az Simple rendszerén keresztül
dinner