Biyovis MagneMax Forte tabletta 90 db

Biyovis MagneMax Forte tabletta  90 db
Összetevők esetleges hatásai:

A magnézium, B6- és B12-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban.
A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, és emellett részt vesz a normál csontozat fenntartásában.
A magnézium továbbá szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben és a sejtosztódásban.
A riboflavin (B2-vitamin) hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
Az Aranygyökér (Rhodiola rosea) hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

A termékben három szerves, jól felszívódó magnézium vegyület található: magnézium-malát, magnézium-biszglicinát és magnézium-hidrogén-citrát hidrát. Egy tablettában 100 mg magnézium van, a javasolt napi adag 3x1 tabletta, 300 mg magnézium (80%NRV). Ez a mennyiség ebben a szerves formában megfelel kb. 2.000 mg nem szerves kötésben levő magnéziumnak!

A termékben még található B-vitamin komplex (B1, B2, B3, B5, B6, B12, Biotin, Folsav) is, tablettánként 50 NRV% mennyiségben, tehát a napi adagban 150 NRV%-ban.

Egy fontos másik összetevő a Rhodiola-kivonat 3% rosavin tartalommal.
A Rhodiola számos élettani folyamatot támogat, tényleg egy csodálatos gyógynövény!
A termék hatékonyan használható akut esetekben is, pl. nőknél éjszakai lábikragörcs esetén, vagy intenzív sportolás után fellépő izomgörcsök esetében.



10 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 110 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Részletek
Adatok
Részletek

Ajánlott adagolás: napi 3×1 tabletta bőséges folyadékkal.

Összetevők: Tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz, maltodextrin), Magnézium-malát, Magnézium-bisglicinát, Magnézium-hidrát-citrát, Aranygyökér (Rhodiola rosea)-kivonat ( 3% rosavin, 1% salidrosid ), 50,0 mg/tabl., niacin, csomósodást gátló ( zsírsavak magnézium sói, kolloid szilícium-dioxid),  Ca-d-pantotenát,  riboflavin, piridoxin,-hidroklorid,  tiamin-mononitrát,  folsav, biotin, cianokobalamin.

 

Adatok
Márka
Biyovis
simplepay_hu