A Sandra Velvet teljes keveréke népszerű öntött tészták gyártásához vörös -gasztronómia rcsomagolásban. A csomag 5 kg keveréket tartalmaz a népszerű Red Velvet corpus elkészítéséhez. Nem tartalmaz AZO-színezékeket.
A Red Velvet torta neve és eredeti receptje állítólag a New York-i Waldorf Astoria szállodából származik, ahol a 1920-as évek elején a vendégek specialitásként szolgálták fel. A Red Velvet vörös bársony vagy lágyság azt jelenti, hogy a test színe és finomsága sötét vagy élénkvörös vagy vöröses-barna színű legyen.
RED VELVET RECEPT: Ajánlott adagolás: 0,5 kg Sandra Velvet, 325 g víz, 90 g olaj. Kombinálja az összetevőket, és hagyja, hogy öt percig duzzadjon, majd lassan (ideális esetben egy kutikával) keverje 1-2 percig sima és homogén állagig. A kész test lédús és sima felületű. A 24 cm-es test sütéséhez 1 kg keverék szükséges.
Illusztráció fotó: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria", készítette Hennem08 - Saját munka. A CC BY-SA 3.0 alatt licencelték a Wikimedia Commons-on keresztül
Kifogyhatatlanul sok más terméket kínálunk kedvezményesen. Ne késleltesse a vásárlást, az árat csak egy pillanatra tudjuk garantálni.
Termékleírás Red Velvet korpusz keverék 5 kg - IREKS
Termelő: IREKS
Ár: 9585 Ft
EAN: P7445
Kategória: Alapanyagok > Keverékek és készítmények
Termékleírás Red Velvet korpusz keverék 5 kg - IREKS