A Maqui bogyót kézzel takarítják be és - miután könnyen megromolhat - gyorsfagyasztják, vákuum alatt szárítják és porítják. Természetes ásványianyag-, protein-, vitamin-, és rosttartalma is magas, de egyedülálló antioxidáns kapacitásával messze kiemelkedik az összes ismert szuperélelmiszer közül, szabadgyök megkötő képessége révén a rákmegelőzésben hatékony társ lehet. Az ORAC skála szerint 100 gramm gyümölcs 50000 umol értéket teljesít, amellyel messze megelőz minden más természetes antocianin- és polifenol forrást. Az egyedül Patagóniában termő bíborlilás bogyók íze először szokatlan, enyhén kesernyés-édeskés, de hazájában nyersen is fogyasztják, sőt, bort is készítenek belőle. Kúraszerű szedésével hatékonyan védekezhetünk a gyulladásos panaszok ellen, hasznos segítség lehet súlykontroll esetén, felfrissít és emelheti az energiaszintet. Normalizálhatja az anyagcserét, javíthatja koncentrációt és elősegítheti a nyugodtabb alvást. Főbb tulajdonságok Legmagasabb antioxidáns tartalom Biztosíthatja az egészséges sejtek védelmét Csökkenheti az étvágyat és az éhségérzetet, javíthatja az anyagcserét Vitaminokban és zsírsavakban gazdag Növelheti a koncentrációs képességet Nyugodtabb alvást biztosít Felhasználási javaslat: Fél-egy evőkanálnyit étkezés közben, vagy után.
Válassza ki a legjobbat nálunk. Tedd magad boldoggá.
Termékleírás BioMenü BIO MAQUI bogyó kivonat por 60 g
Termékleírás BioMenü BIO MAQUI bogyó kivonat por 60 g