100% marhahús kollagén tiszta összetételének és ellenőrzött összetevőinek köszönhetően a megfelelő választás. A marhahús kollagén Argentínából származik, Halal tanúsítvánnyal. Hidrolizált kollagén formájában található. Egy ajánlott adag akár 20 000 mg 100% marhahús kollagént tartalmaz. Kollagénünk könnyen oldódik vízben vagy más folyadékokban, ezért ideális fehérjeforrás smoothie-khoz, kávéhoz, levesekhez, joghurtokhoz vagy müzlikhez. Keto vagy Paleo diétákhoz is alkalmas. A kollagén az emberi test alapvető építőeleme. Fő funkciója a sejtek összekapcsolása a testben, ami azt jelenti, hogy fontos elem a csontok, ízületek, fogak táplálásában, a szövetek regenerálásában, valamint a haj és a bőr revitalizálásában. A termék íz és szag nélküli, és nem tartalmaz olyan adalékanyagokat, mint a szója, glutén, laktóz, mesterséges édesítőszerek vagy színezékek. Zárható csomagolásban érkezik mérőkanállal. Kollagén és annak sokoldalú felhasználása A kollagén egy komplex fehérje, amely számos specifikus hatással bír az egészségre. Ez a legelterjedtebb és legfontosabb fehérje a testünkben. Funkcióját úgy képzelhetjük el, mint egyfajta ragasztót, amely támogatja a sejtek működését a szövetekben. Az emberi testben található kollagén mennyiségének akár 70%-a a porcok szárazanyagában található. A kollagén molekula három összefonódott láncból áll, úgynevezett helixből, és ennek a struktúrának köszönheti a porc szövetek ellenállóságát és szilárdságát. A kollagén molekulájában esszenciális aminosavak találhatók, amelyek közül a leggyakoribbak a glicin, prolin, hidroxi-prolin és hidroxi-lizin. Mivel a hidroxi-prolin és a hidroxi-lizin C-vitamin jelenlétében keletkezik, ajánlott kollagén fogyasztása C-vitaminban gazdag ételekkel a termelés és a pozitív hatások támogatása érdekében. Az emberi szervezetben körülbelül 28 különböző típusú kollagén található, amelyek közül az első három a legfontosabb. Az I. és III. típusú kollagén jótékony hatással van a haj, a bőr, a körmök és a csontok erősségére és egészségére. Ezek stimulálják a glicint, amely egy aminosav felelős az izomtömeg növekedéséért és a zsírégetésért. A II. típusú kollagén pozitív hatással van az ízületekre és a porcokra. A megfelelő kollagén mennyiség fontos a szövetek és szervek összetartásához, rugalmasságot, hidratáltságot, ellenállást biztosít, és támogatja a megfelelő működésüket. A kollagén egy olyan fehérje, amelyet a testünk képes előállítani, ha elegendő tápanyagot kap. A kollagén szintjére negatív hatással vannak olyan tényezők, mint a túlzott cukrozás, UV-sugárzás, autoimmun rendellenességek vagy az öregedési folyamat. Az életkor előrehaladtával a termelés képessége csökken. Körülbelül 20 éves kor körül a kollagén termelése lassul, és 40 éves kor körül a kollagén szintje gyorsabban csökken, mint ahogy a test képes előállítani. En
Kellemes vásárlást biztosítunk számítógépről, táblagépről vagy okostelefonról. Megelégedést kívánunk egy alku vásárlásból.
Termékleírás 100% Marhahús kollagén (2x500g) - WoldoHealth®