Swanson MÉHPEMPŐ PROPOLISZ KOMPLEX 3:1 komplex 60 db

-17%
Swanson MÉHPEMPŐ PROPOLISZ KOMPLEX  3:1 komplex 60 db

Ez az egyedülállóan komplex készítmény (méhpempő + propolisz + virágpor) támogathatja a szervezet védekező képességét a fertőzésekkel szemben, az anyagcsere és immun folyamatokat.

A Méhpempő a méhek „teje”, ezzel a csodálatos anyaggal etetik királynőt.
Összetétele igen gazdag, ezért fogyasztása rengeteg pozitív hatást gyakorolhat a szervezet működésére.

A méhpempőben található fontosabb hatóanyagok:
– zsírsavak: mirisztin, palmitin, sztearin
– cukrok: fruktóz, glükóz, szacharóz, ribóz
– 13 féle aminosav
– vitaminok: C-, D-, E-, H- és több féle B-vitamin
– nyomelemek: kén, mangán, nikkel, kobalt
– hormonszerű anyagok: acetilkolin, parotin, inozit
– teljes értékű fehérjetartalma nagyon magas: 12 -18%

A méhpempő és a propolisz emberi táplálkozásra való felhasználása ősrégi szokás, előnyös hatását már az inkák is felismerték. Ők testi és szellemi frissítőként használták, de ismerték az egyiptomiak és a rómaiak is.
A változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva a méhpempő támogathatja a szervezet védekező képességét a fertőzésekkel szemben, az anyagcsere és immun folyamatokat.
Kedvezően hathat a szív és keringési rendszerre, étvágyra, emésztésre és a szervezet fizikai és mentális állapotára.
Segítheti a szervezet gyulladáscsökkentő folyamatait (pl. ízületi gyulladás esetén), és a normál koleszterinszint elérését.

Propolisz: egy természetes, növényi eredetű anyag. A pollengyűjtő méhek növények, fák és rügyek mézgás felületéről gyűjtik be. A flavonoidokban gazdag propolisz a kaptár kórokozókkal szembeni belső védelmét szolgálja. Népi megfigyelésen alapuló felhasználása ennek megfelelően az immunrendszer természetes védelmét, legyengült szervezet erősítését célozza. Fogyasztását ajánljuk a szervezet immunrendszerének támogatására, a felső légutak egészségének megőrzésére.

Virágpor: számos kutató szerint, ha valaki néhány hónapig csak virágporral táplálkozna, nem jelentkezne semmiféle hiánybetegsége, ugyanis minden megtalálható bennük, amire szükségünk van.

Még akkor is, ha ez az fenti állítás kissé túlzó, az bizonyos, hogy a virágpor minden életkorban értékes táplálék. Minden fontos anyag megtalálható benne, amit a virágok és a növények tartalmaznak, és mivel csírasejt is van benne, biológiai szempontból is értékes termék.

A virágpor tökéletes táplálék, főleg olyan diéták esetén, amelyből hiányoznak az állati eredetű ételek, és hasznos számos megbetegedés esetén.

A virágpor egészében javítja a szervezet állapotát, serkenti a szellemi frissességet, segít legyőzni a fáradtságot, ellenállóbbá teszi a szervezetet és javítja az étvágyat.

60 db
11 490 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

9 501 Ft
Egységár: 158 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 95 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Részletek
Adatok
Részletek

Ajánlott adagolás: napi 1 kapszula.

Főétkezést követően, folyadékkal nyelje le.

Folyamatos szedését 3 hónapig ajánljuk. Egy hónap szünetet követően a készítmény szedése folytatható.

Adatok
Márka
Swanson
simplepay_hu