Swanson SZÓJA LECITIN KAPSZULA (GMO mentes) 1200 mg 90 db

-17%
Swanson SZÓJA LECITIN KAPSZULA (GMO mentes) 1200 mg 90 db
A lecitin olyan természetes anyag, amelynek rendkívüli előnyeit egyelőre kevesen ismerik.
Fő alkotórészei a kolin és az inozitol. A kolin kulcsszerepet tölt be a biológiai membránok szerkezetében és gyakran kapcsolódik vitaminokhoz. (A biológiai membránok a sejtek – az izom- és idegsejtek – és az agyburok falai.) Az inozitol a növényi eredetű élelmiszerekben, például a szójában fordul elő. Az emberi agyban nagy mennyiségű inozitol tárolódik. A kolint és az inozitolt egyaránt “zsírégető”, zsírbontó anyagként tartják számon. Ezek az anyagok megakadályozhatják a zsírmáj kialakulását.
Másik igen fontos hatása, hogy nagymértékben csökkentheti vagy megszüntetheti az ízületi fájdalmakat. Rendszeres fogyasztása lehetővé teszi, hogy az ízületi bántalmakban szenvedők gond nélkül folytassanak olyan tevékenységet, amire egyébként fájdalmaik miatt képtelenek lennének.
A lecitin fogyasztása hozzájárulhat az agy és az idegrendszer megfelelő működésének fenntartásához. Fogyasztása kifejezetten ajánlott nehezen tanulók és idős emberek számára. Nagy segítség a lecitin az időjárási frontokra érzékeny embereknek. Olyan sportolók sem nélkülözhetik, akiknek a teljesítményét ízületi fájdalom korlátozza.
A lecitin egészséges színt adhat a hajnak és csökkentheti a hajhullást.
Jó székletlazító és puffadásgátló hatása is van. Különösen erős ízületi fájdalmak esetén (például időváltozáskor) a szokásos mennyiségnek a többszöröse is fogyasztható. Semmiféle káros hatása nem ismert, túladagolni nem lehet. Tartós szedése lassíthatja vagy megakadályozhatja az epehólyagban keletkező koleszterinkövek növekedését, kialakulását.
90 db
7 490 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

6 243 Ft
Egységár: 69 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 62 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
Márka
Swanson
simplepay_hu