Swanson MSM KAPSZULA 1500 mg 120 db

-16%
Swanson MSM KAPSZULA 1500 mg 120 db
Az MSM (metil-szulfonilmetán)
Nagy mennyiségben fordul elő szervezetünkben, nevezik szerves kénnek is. Szinte mindenhol szükség van rá: kén található sok aminosavban (metioninban, ciszteinben), számos enzimünkben, izmainkat alkotó fehérjében, nélkülözhetetlen eleme a sejthártyának, jelen van immunrendszeri fehérjékben, az ún. immunglobulinokban, s mint ilyen, a kötőszövetek és a hámszövetek gyakori eleme, így regenerációjukhoz sem nélkülözhető.
A porcokban is bőségesen található belőle, elősegítheti a porc anyagcseréjét. Szükséges a porcszövet szerkezetét, szilárdságát meghatározó glükózamin képződéséhez, valamint nélkülözhetetlen a kollagén rost szintéziséhez.
Az MSM kiemelkedő az ízület- és porcvédő hatású. Kén nélkül nincs kollagén, amely a legfontosabb összetevője a porcoknak és a kötőszöveteknek. Biztosítja az egészséges, új sejtek képződését, a sejtek közötti rugalmas kötéseket, puhán tartja a sejtfalakat. Ennek köszönhetően az MSM jelentősen növeli az ízületek rugalmasságát, terhelhetőségét.
Termékünk TruFlex MSM-et tartalmaz, mely egy desztillációs eljárás folytán kiemelkedően tiszta és így nagy biológiai hasznosulású formája az MSM-nek.
120 db
6 190 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

5 181 Ft
Egységár: 43 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 52 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
Márka
Swanson
simplepay_hu