Swanson BIOPERINE 10 mg 60 db

-12%
Swanson BIOPERINE 10 mg 60 db

A piperin akár 2000x növeli egyes tápanyagok felszívódását, és számos módon képes növelni számos anyag biológiai felhasználását:

  • javítja az aminosavak és anyagok (kurkumin, béta-karotin, Q-10 koenzim, B6-vitamin, szervesen megkötött szelén) átvitelét és felszívódását a bél nyálkahártyáján
  • csökkenti a bél nyálkahártyájának enzimatikus aktivitását (lehetővé teszi több anyag behatolását tartósított, aktív formában)
  • megakadályozza több anyag bomlását, amely a sejtekben zajlik le, és így meghosszabbítja a sejtek élettartamát

Az általunk kínált piperin a Bio Perine® fekete bors szabadalmaztatott kivonata, a lehető legnagyobb koncentrációban – min. 95% 

 

A természetes alkaloid rendszeres használata felgyorsítja az anyagcserét, segíti és javítja a tápanyagok felszívódását, és így:

  • elősegíti az epetermelést, javítja az emésztést és megállítja az új zsírsejtek növekedését
  • A piperin természetes digesztívum – serkenti a hasnyálmirigy emészto enzimeinek aktivitását, erosíti az emésztoképességet és jelentosen lerövidíti az ételek felszívódásának idejét.
  • A piperin és a kurkuminnal kombinálva növeli a béta-endorfin és a serotonin szintjét az agyban, természetes antidepresszánsként működhet, és javíthatja az agy általános működését
  • A piperin fokozott antioxidáns védelmet nyújt (a káros lipid-peroxidáció csökkentésére, befolyásolja a kénvegyületek sejtes anyagcseréjét)

 

A piperine gyorsan és jól felszívódik, az abszorpciót fokozó hatás 15 perc elteltével jelentkezik. és kb. 1-2 órán keresztül tart.

60 db
4 190 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 708 Ft
Egységár: 62 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 37 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Részletek
Adatok
Részletek

Ajánlott felhasználás: 1 kapszula naponta egyszer étkezés után. Nem javasoljuk a napi adag túllépését!

Adatok
Márka
Swanson
simplepay_hu