Vegnum Kids Multi+ narancs gumivitamin 30 db

-15%
ÚJ
Vegnum Kids Multi+ narancs gumivitamin 30 db
Kiszerelés 30 db / doboz
Allergénmentes Igen
Vegán Igen
GMO Mentes igen

Az új, kifejezetten gyerekek számára kifejlesztett Vegnum Kids Multi+ 15 magas biohasznosulású vitamin és ásványi anyag mellett 24 gondosan összeválogatott zöldség és gyümölcs antioxidánsokban gazdag, organikus keverékét is tartalmazza a gyerekek optimális szellemi fejlődéséért, valamint immunrendszerük, idegrendszerük és csontozatuk egészségének támogatásáért.

Nem szükséges mellé külön D-vitamint sem vásárolnod, hiszen a hazai gyermekorvosok ajánlásának megfelelő mennyiségű, kiválóan felszívódó, tisztán növényi eredetű D3-vitamint is tartalmaz. A Vegnum Kids Multi+ vitaminokból és ásványi anyagokból a biológiailag jól hasznosuló, aktív formákat tartalmazza.

 

Fogyasztása

3-7 éves kor közötti gyermekeknek napi 1 gumivitamin, 7 éven felüli gyermekek, serdülők és felnőttek részére napi 2 gumivitamin fogyasztása javasolt. Idősebbek, felnőttek is szedhetik.

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!

Fogyasztása 3 év alatti gyermekeknek nem ajánlott.

4 860 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 150 Ft
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Részletek
Adatok
Részletek

A Vegnum Kids Multi+ vegán, GMO-, glutén- és tartósítószermentes, valamint nem tartalmaz mesterséges aromákat, allergéneket, édesítőszert és persze hozzáadott cukrot sem.

Európai gyártóhely rendelkezik GMP (Helyes gyártási gyakorlat), valamint HACCP (Veszélyelemzés és kritikus ellenőrzési pontok) tanúsítványokkal. A felhasznált alapanyagok kizárólag megbízható beszállítóktól származnak, minden beérkező alapanyag és maguk a késztermékek is több körös minőségellenőrzési vizsgálaton esnek át. A gyártóhely élelmiszerbiztonsági tanúsított rendszere, az ellenőrzött felhasznált alapanyagok, illetve a készterméken elvégzett laborvizsgálatok mind garanciát jelentenek számodra termékeink magas minőségét illetően.

 

Minden B-vitamin ugyanolyan, nemde? Nos, ez nem így van. A vitaminoknak és ásványi anyagoknak többféle vegyületformája létezik. Ezek rendszerint a felszívódási hatékonyságukban különböznek és a legtöbb „pénztárcabarát” készítménybe az olcsóbb és gyengébben hasznosuló vitamin és ásványi anyag formák kerülnek.

A Vegnum Kids Multi nem ilyen, hiszen vitaminokból és ásványi anyagokból a biológiailag jól hasznosuló, aktív formákat tartalmazza. Ilyen aktív formában vannak jelen például a B-vitaminok, a szelén esetében pedig nem a szervetlen nátrium-szelenit vagy nátrium-szelenát, hanem a szerves L-szeleno-metionin formát alkalmazzuk. A riboflavin (B2-vitamin) rizsből kerül előállításra fermentáció útján, az állati helyett pedig tisztán növényi eredetű D3-vitamint használunk, amelyet zuzmókból vonnak ki.

Ez utóbbi a biohasznosulás vizsgálatok alapján a D2-vitaminnál hatékonyabb D-vitamin-felszívódást biztosít és az emberi szervezetben a napsugárzás hatására képződő D-vitaminnal bioazonos.

 

Aktív hatóanyagok a termékben

*napi beviteli referenciaérték felnőttek esetében

Adatok
Márka
Vegnum
Termék státusza
ÚJ    
simplepay_hu