Nu Skin ageLOC LumiSpa iO Bőrápolási szett normál-vegyes bőrre

Nu Skin ageLOC LumiSpa iO Bőrápolási szett normál-vegyes bőrre
Hello, iO! Az ageLOC LumiSpa iO System okos megoldása ragyogó, egészséges megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Hogy hogyan? Innovatív, alapos tisztítással, hámlasztással és bőrmegújítással, valamint intelligens vezérléssel, személyre szabott bőrápolási rutinnal, IoT technológiával – és még számtalan szuper eszközzel – a Nu Skin VERA alkalmazáson keresztül. Az eredmény pedig ragyogó, puha, sima és makulátlan arcbőr – egész nap, minden nap. A normál-vegyes bőr speciális igényeit szem előtt tartva készült: a szettben található arctisztító kókusz-betainnal, glicerinnel, valamint válogatott algák és olyan növényi kivonatok keverékével készül, mint az őszbogáncsolaj, a vörösmoszat-kivonat (Porphyra umbilicalis) és a Nannochloropsis oculata mikroalga kivonata, amelyek segítik a bőr természetes vízzáró barrier rétegének egyensúlyban tartását.



Tartalma

1 db ageLOC LumiSpa iO készülék
1 db ageLOC LumiSpa iO szilikon fej – normál (KIZÁRÓLAG a Lumi iO-val kompatibilis)
1 db ageLOC LumiSpa Activating Cleanser – Normal to Combination Skin (arctisztító normál/vegyes bőrre)
1 db ageLOC LumiSpa iO mágneses töltő
Nettó tömeg
197 g (készülék), 100 ml (arctisztító) és 23 g (mágneses töltő)
128 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 286 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Részletek
Adatok
Részletek
Hét, klinikailag bizonyított hatás, amely egyre csak fokozódik: alaposan megtisztított, puha, sima és ragyogó arcbőr, kisebb pórusméret, világosabb bőrtónus, friss megjelenés.
Alaposan megtisztítja és hámlasztja a bőrt, ezáltal eltávolítja a sminkmaradványokat, koszt, olajat és a mindennapos szennyeződéseket.
Egy okos, vízálló, kézben tartható készülék, amely Bluetoothszal csatlakoztatható a Nu Skin VERA apphoz (letölthető az App Store-ból és a Play Store-ból).
A LumiSpa iO Synchronised Skin Care Routines szinkronizált bőrápolási rutinok és praktikus illusztrációk segítenek, hogy fiatalossá és egészséges megjelenésűvé tedd az arcbőrödet.
Az okos szenzorok és a csatlakozott alkalmazás intelligens útmutatóként szolgálnak, hogy megfelelő nyomást és sebességet gyakorolj, valamint az arc egyetlen részét se hagyd ki a rutinból.

Használd az ageLOC LumiSpa iO rendszert reggel és este az arc tisztításához. Nedvesítsd be az arcodat langyos vízzel, majd nyomj egy mandulánál nagyobb mennyiségű LumiSpa Activating Cleanser arctisztítót az ujjaidra. Vidd fel egyenletesen az arcodra, majd alkalmazd a LumiSpa iO készüléket két percig. Ezt kövesse kedvenc tonikod, szérumod vagy bármely más célzott bőrápolási megoldás, végül a hidratálókrém.

Tökéletesen gyengéd a napi kétszer két perces használathoz az arcon, a nyakon és a dekoltázson.

ÖSSZES ÖSSZETEVŐ

Aqua, Coco-Betaine, Sodium Cocoyl Glycinate, Glycerin, Propanediol, Acrylates Copolymer, Sodium Chloride, Diisopropyl Sebacate, PEG-8, Nannochloropsis Oculata Extract, Silybum Marianum Seed Oil, Oryza Sativa Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Narcissus Tazetta Bulb Extract, Rhododendron Ferrugineum Extract, Polyquaternium-39, Glycol Distearate, Dimethyl Cocamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Disodium Phosphate, Parfum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Linalool, [CI 77891].
Adatok
Márka
Nu Skin
simplepay_hu