Swanson COLLAGEN BUILDER VEGAN 60 db komplex

Swanson COLLAGEN BUILDER VEGAN 60 db komplex
A kollagén egy közkedvelt étrend-kiegészítő napjainkban, mely apró fehérjéket biztosít, amelyek többek között támogathatják a bőr, a bél és az ízületek egészségét. Míg a hal vagy a szarvasmarha kollagén a leggyakoribb piacon megtalálható típus, mostanra a vegán kollagén készítmény is megjelent, mint lehetőség.

Mivel a kollagén egy, a szervezet által előállított fehérje, a bevitel növelése mindezidáig azt jelentette, hogy más állati forrásokhoz folyamodtunk. De most elérkezett az idő és vegán kollagént is használhatunk, amely ugyanolyan előnyökkel járhat, mint az állati eredetű kollagén.

A szarvasmarha- és tengeri kollagén forrásban lévő tehén- vagy halcsontokból és egyéb állati melléktermékekből származik. Míg az így kapott porok és folyékony kiegészítők általában íztelenek és szagtalanok, az állati eredetű kollagén előállítása nem áll összhangban a vegetáriánus étrendet követők preferenciáival. A vegán étrenddel pedig határozottan nem!

A kollagén termelést növelő növényi eredetű forrásokkal kapcsolatos kutatások szerint az állati származékok nem szükségesek a kollagénépítő hatásokhoz.

A bevitt kollagén (az állati eredetű kiegészítők vonatkozásában) nem azonos a felszívódott kollagénnel.

A kollagén előállítása bonyolult és sok kiegészítő tápanyagot és vegyületet igényel a testben, hogy minden megfelelően működjön és előállításra kerüljön.

A C-vitamin, a poliszacharidok, a szilícium-dioxid, a cink, a réz és az aminosavak (fehérje) mind szükségesek a szervezetben a kollagén előállításához. Tehát, egy ásványi anyagnak vagy vitaminnak a hiánya, visszatarthatja a test képességét a kollagén felszívódására és előállítására.

Szerencsére, a kollagén szintéziséhez szükséges vegyületek növényi eredetű forrásokból származnak.

Ez a vegán készítmény belülről kifelé támogatja a bőrt. Védi szervezetünk kollagénszintjét (gátolja a kollagén belső lebomlását) és olyan pro-kollagén tápanyagokat szállít, amelyek hozzájárulnak a természetes kollagén termelődésünkhöz. Ez egy egyedülálló, antioxidánsokban gazdag bambusz alapú és 9 szuper-élelmiszerrel dúsított komplex, amely kulcsfontosságú tápanyagokat szállít, hogy azok többféle módon támogathassák természetes kollagén ciklusunkat. A növényi étrendet követõ egészségtudatos emberek lehet, hogy az előállítás miatt kerülték eddig a kollagén kiegészítõket, most azonban fenntartható vegán alternatíva is piacra került a halakból vagy szarvasmarhákból származó kollagén helyett.

A vegánok most már ugyanúgy használhatják a kollagént egészségük és teljesítményük javításához, mint a hagyományos kollagént fogyasztók.

Hatóanyagok 1 kapszulában:
100 mg C-vitamin
100 mg Bambusz kivonat (standardizált bambusz szilícium)
50 mg Dermaval (TM)
9 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 96 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
Márka
Swanson
simplepay_hu