Herbaferm csomag ajándék C+D3+Cink-vitaminnal

Herbaferm csomag ajándék C+D3+Cink-vitaminnal
HERBAFERM ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ CSEPPEK 30 ML

A Herbaferm csepp különlegessége abban rejlik, hogy természetes összetevőivel a szervezet természetes folyamatait támogatja.
Az élő hatóanyagokat tartalmazó koncentrátum helyreállítja a bélflórát és az emésztést, így segítve a teljes szervezet regenerálódását.


HERBAFERM PREFER KAPSZULA 14 DB

Prebiotkus, természetes fermentációval feltárt rostartalmú étrend-kiegészítő kapszula a természetes emésztés támogatásához,
a bélfóra regenerációjához.


DAMONA C-VITAMIN+D3+CINK RETARD TABLETTA 100 DB

Hosszan tartó hatású C-vitamint, valamint cinket és D-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.
A C-vitamin hatékony antioxidáns, hozzájárul:
az immunrendszer megfelelő működéséhez,
segíti a vas felszívódását,
segíti az immunrendszert a baktériumokkal és vírusokkal szembeni védekezésben,
hozzájárul a normál kollagén képződéshez, és ezen keresztül az erek normál állapotának és működésének fenntartásához
a normál csontozat fenntartásához
a porcok normál állapotának és működésének fenntartásához
a fogíny, a fogak normál állapotának fenntartásához
a bőr normál állapotának és működésének fenntartásához
a normál pszichológiai funkció fenntartásához
a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
A D-vitamin gátolja az immunrendszer kóros működését és serkenti a fertőzésekkel szembeni védekező reakciókat. A D-vitamin egyik legkiemelkedőbb szerepe a vér kalciumszintjének kiegyenlítésében, s ezen keresztül csontrendszerünk stabilitásának megőrzésében rejlik; a kalciumionok felszívódását elősegíti a bélben, és részt vesz a csontépülés folyamatában is egyaránt.

A cink irányítja a szervezetben az anyagcsere folyamatokat, az enzimek működését, az inzulin alkotórészeként pedig részt vesz a vércukorszint szabályozásában. Fenntartja a hámszövet épségét, segíti a sebgyógyulást.

Nélkülözhetetlen a kisgyermekek növekedéséhez és az egészséges spermiumok termeléséhez, szükséges az immunrendszer működéséhez és a sebgyógyuláshoz. A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a normál csontrendszer és látás fenntartásához, a haj, a bőr és a köröm normál állapotának megőrzéséhez és hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.
11 550 Ft
A vásárlás után járó pontok: 116 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Részletek
Adatok
Részletek

HERBAFERM CSEPP

A termék célja:
A Herbaferm cseppeket az emésztés természetes egyensúlyának helyreállítására fejlesztettük ki. A cseppek gyógynövény-összetétele és a készítése során alkalmazott természetes fermentáció miatt sokszínű, természetes mikróbaközösséget tartalmaz alacsony koncentrációban. Rendszeres fogyasztása támogatja változatos, és hatékony bélflóra regenerációját, melyet a modern, civilizált étrend sajnos korlátoz.
Fogyasztását azoknak ajánljuk, akik szeretnék emésztésüket természetes eszközök segítségével hatékonnyá, egészségessé tenni. Termékünk nem helyettesíti a mértéktartó, rendszeres, vegyes étrendet, sőt bátorítjuk is fogyasztóinkat, hogy tegyenek erőfeszítéseket - lehetőségeik szerint - minél természetesebb forrásból biztosítani táplálékaikat, kerüljék a finomított, feldolgozott és helyettesítő élelmi anyagokat. A Herbaferm cseppek rendszeres fogyasztása támogatja az egészséges és mértéktartó étrend betartását.
Korosztályok
A Bélflóra mikrobiológia egyensúlyának felborulása, melyet a modern életmód és a mindennapos vegyszerek használata a diszbiózis. A bélflóra helyreállítása a rebiózis, mely természetes körülmények között termelt, kíméletes technológiával feldolgozott ételek és természetes vizek és kiegyensúlyozott életkörülmények mellett történhet meg. A korszerű étrend és életmód mellett javasoljuk rebiotikus tulajdonságú étrend-kiegészítő termékünk fogyasztását minden korosztálynak.

Adagolás
A Herbaferm csepp 30 ml-es kiszerelése egy átlagos fogyasztó egy havi rendszeres mennyiségét tartalmazza. A hűtőben tárolt üvegből (5-12°C) hőmérsékleten 480 cseppet tudunk csepegtetni. Ez 8x2x30 cseppnek felel meg.
A termék rendszeres fogyasztását átlagos esetben, alkalmanként 1,5dl vízben, 8 csepp mennyiségben javasoljuk. Ettől a mennyiségtől állapot, testtömeg és életkor szerint alkalmankénti 5-15 cseppes eltérés elfogadható.

Példa kezdeti fogyasztásra
A cseppek fogyasztását napi 2 alkalommal, reggel, és este 5-5 csepp mennyiségben javasoljuk kezdeni, majd az adagokat naponta emelve, napi 15-15 csepp mennyiséggel javasoljuk két-három hétig. Ezután a napi adagot kétszer 8 csepp mennyiségben érdemes rendszeresen csepegtetni a természetes emésztés fenntartása érdekében.
Egészségügyi hatás
Étrend-kiegészítőként termékünknek egészségügyi hatást nem tulajdoníthatunk.
Egészségügyi panaszok, diagnosztizált betegségek esetén termékünk alkalmazását szakorvossal, gyógyszerésszel való konzultáció alapján javasoljuk.
A Herbaferm cseppek receptúráját alkotó keveréket mennyiségben és minőségben úgy állítottuk össze, hogy az (a bejelentésig hozzáférhető klinikai farmakológiai tanulmányokat figyelembe véve) általános és specifikus összeférhetetlenséget okozó gyógynövény fajokat nem tartalmazza. Egészsége a legfontosabb, ezért kérjük, hogy ellenőrizze az Ön által fogyasztott gyógyszerek tájékoztatóit, hogy az általunk használt gyógynövények nincsenek-e korlátozva, ellenjavallva.

 

Felhasznált alapanyagok:

matricariae flos - kamilla

millefolii herba - cickafark

rosae pseudofructus - csipkehús

sambuci flos - bodzavirág

apis melliferrae propolis - propolisz

querci cortex - tölgykéreg

absinthii herba - fehér üröm

A receptúrában használt gyógynövények A WHO (ENSZ Egészségügyi Szervezete) által kiadott monográfiák szerint biztonságosak (GRAS-Generaly Regarded As Safe) 

A Herbaferm cseppek alapanyagai termesztett- és vadon gyűjtött, természetes gyógynövények és méhészeti termékek.

Technológia

A Herbaferm cseppek fermentációját az alapanyagok természetes mikrobiológiai közösségei végzik. Ezek a mikrobiológiai közösségek az alapanyagok és az évszakok minőségétől függően változatos összetételűek lehetnek.

A Herbaferm cseppekben azonosítható mikróba fajok nem különböznek az organikus, vagy bio minősítésű, nyersen fogyasztható élelmiszereken megtalálható mikrobiológiai közösségeket alkotó fajoktól.

Ellenjavallt a termék fogyasztása:

Az összetevők bármelyikével szembeni allergia,

Hisztamin allargia,

Immunszupresszáns gyógyszerek (pl. HIV, Transzplantáció) szedése,

És súlyos emésztési problémák esetén.

A Herbaferm cseppek tartalmazzák a természetes fermentáció változatos életközösségét biztosító mikróbiális ökoszisztémát, ezért nem javasoljuk fogyasztását fokozott emésztőrendszeri gyulladás esetén, mely alól kivételt csak a kezelőorvossal történő egyeztetés (véres, nyákos széklet, heves hasmenés, fekélyek) 

A cseppek fogyasztását kisérő élettani jelenségek, tünetek: 

A cseppek szedése már kezdetben is segíti az emésztés hatékonyságát, mely során, mind a belek fokozott szekrécióját, motilitását növeli, ezzel a korábbiaktól eltérő szokatlan érzéseket, múló hasmenést, bélgázokat okozhat, ezek rendszerint enyhék és a bélflóra regenerációját követően helyreállnak.

Várandósok

A Herbaferm cseppek összetevői és az általános adagolás betartása mellett várandós édesanyák is fogyaszthatják, azonban klinikai tapasztalatok hiánya miatt, a termék fogyasztásához a terhesgondozást végző szakember, szülész-, nőgyógyász szakorvos jóváhagyása, ajánlása szükséges. Kérjük, jelen tájékoztatót mutassa be a szakembernek!

A fogyasztás abbahagyása

A termék fogyasztását bármikor abba lehet hagyni, illetve fel lehet függeszteni. 

Milyen esetekben kell abbahagyni a termék fogyasztását 

A Herbaferm rebiotikus étrend-kiegészítő, ha szokatlan tüneteket tapasztal, a szedését fel kell függeszteni. A fogyasztást abba kell hagyni és szakorvosi közreműködést kell kérni, amennyiben heves és szokatlan emésztési tünetek jelentkeznek a termék fogyasztása során.

Minőségbiztosításunk

A Herbaferm cseppeket tételenként mintázzuk és akkreditált laboratóriumban bevizsgáltatjuk a gyártási és forgalmazási minőségbiztosítás érdekében. A vizsgálatokkal biztosítjuk, hogy forgalmazásra kizárólag a technológiai hibáktól, szennyeződésektől mentes, magas minőségű termék kerüljön.

Allergének

A Herbaferm cseppek étrendkigészítő termék gabonafélét, tejterméket nem tartalmaz, a gyártás és palackozás során nem érintkezik glutén, kazein, laktóz tartalmú anyagokkal.

 

HERBAFERM KAPSZULA

Összetétele (400 mg töltőtömegű kapszulánként): 

  • természetes fermentációval feltárt gyógynövényrost 200 mg

(kamilla: Matricariae flos, cickafark: Millefolii herba, csipkehús: Rosae pseudofructus, bodzavirág: Sambuci flos, propolisz: Apis melliferae propolis, tölgykéreg: Querci cortex, fehér üröm: Absinthii herba),

  • fulvosav 115 mg, 
  • huminsav 48 mg, és 
  • C-vitamin 28 mg

14 db 100 mg-os zselatinkapszulában. 

 

Javasolt adagolás naponta 2×1 kapszula (reggel és este)

 

A Prefer HF400 kapszulát azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy fokozza a Herbaferm étrend-kiegészítő cseppek kedvező hatását, a rebiózist. 

  • Segítse a bélrendszeri irritációk csillapodását.
  • Erősítse a bélfal barrier (védővonal) funkcióját.
  • Támogassa a táplálékkal bevitt és a diszbiózis miatt termelődő méreganyagok kiürítését, hatástalanítását.
  • Járuljon hozzá a quorum sensing anyagok biztosításával a kedvező bélflóra kialakításához és a bélhámsejtek, bél mikrobiom kommunikáció/felismerés folyamatához.

 

Összetevői a Herbaferm cseppek receptúráját alkotó gyógynövények feltárt rostjai, fulvo- és huminsav, valamint C-vitamin. A gyógynövényrostok biztosítják az ideális feltételeket a kedvező (szimbionta) baktériumoknak a béltartalomban, a fulvo- és huminsav pedig közvetítő anyagot biztosít a testi sejtek, a baktériumok közötti természetes kommunikációhoz. Ennek kiemelkedő jelentősége van azok számára, akiknek emésztési problémáit a vegyszerekkel kezelt, tartósított, sterilizált élelmiszerek okozzák. 

 

A kapszulák fogyasztását azoknak ajánljuk, akik gyorsítani szeretnék az emésztés természetes egyensúlyának helyreállítását, és akik antibiotikum-kúra következtében, vagy egyéb okból adódóan (stressz, nagyobb megterhelés, ételintolerancia) hiányos, károsodott bélflórával rendelkeznek. Esetükben a kapszulák fogyasztását a Herbaferm étrend-kiegészítő cseppekkel egy időben (reggel és este) javasoljuk, egy hét időtartamig. Eközben zöldségek, gyümölcsök és magok fokozott fogyasztásával biztosítjuk, hogy a bélflóra alkalmazkodjon az étrendi rostokhoz, azokból képes legyen magas minőségű tápanyagokat előállítani szervezetünk számára.

 

A készítmény bármely összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenység, valamint az immunrendszer zavarai esetén nem javasoljuk a kapszulák fogyasztását, csak külön orvosi ajánlásra/rendelvényre, vagy felügyelet mellett.

 

A terméket várandós és szoptatós kismamák, illetve a vegyes étrendet fogyasztó, egy évnél idősebb gyermekek is fogyaszthatják. 

 

OGYÉI nyilvántartási szám: 23114/201

Adatok
Márka
Herbaferm
simplepay_hu