Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Zománcozott sütőedény - 33x25 cm, fedővel

Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Pénteken 05. 03. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
25 985 Ft 21 475 Ft ÁFA nélkül
Zománcozott sütőedény - 33x25 cm, fedővel
Zománcozott sütőedény - 33x25 cm, fedővel
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 25 985 Ft

Zománcbevonatú tepsi fedővel - csak minimális mennyiségű zsiradékot használhat a sütés során.

Zománcozott tepsi fedővel - készítsen finom ételeket túlzott zsiradék nélkül!

Zománcozott főzőedényeink a legjobb konyhai társ minden szenvedélyes szakács számára. A cseh BELIS gyártó fedeles sütőedénye 2 mm-es zománcbevonatú fémlemezből készült, amelyet cseh öntöttvasnak nevezünk. Ez az anyag kiemelkedik a hatékony hővezető képességével, így gazdaságosan főzhet és tökéletes eredményeket érhet el. Kedvenc ételeinek elkészítéséhez csak minimális mennyiségű zsiradékot használhat, miközben megőrizheti a kiváló ízt és minőséget.

Kiváló tulajdonságok a sokoldalú főzéshez

Ez a fedeles sütőedény minden típusú hőkészülékhez alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapokat is, és a sütőben is használható. Akár főz, akár süt, akár párol, ez a sütőtál mindig tökéletes eredményt biztosít. A tartós zománcnak köszönhetően akár fém konyhai eszközöket is használhat anélkül, hogy aggódnia kellene a felület megkarcolódása miatt.

Hosszú élettartam és könnyű karbantartás

A BELIS zománcozott főzőedények kiváló tartósságukról ismertek. Minden egyes darab egy-egy eredeti darab, amely a minőség, a tartósság és az esztétikus dizájn kombinációját képviseli. A sütőtál erős fogantyúkkal van ellátva a könnyű kezelhetőség érdekében, és egy fogantyúval ellátott fedéllel, amely gyorsabbá teszi a sütést. A legjobb az egészben, hogy a karbantartás nagyon egyszerű. Csak mossa el a szokásos módon, vagy tegye a mosogatógépbe. Mosás után azonban fontos, hogy a sütőedényt jól megszárítsa és szárazon tartsa, hogy hosszú éveken át megőrizze minőségét.

Cseh gyártó hagyományokkal

A Belis minőségi zománcozott edények cseh gyártója, amely több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Termékei a legnagyobb precizitással készülnek, és magas esztétikai színvonalat biztosítanak. Minden egyes darabot gondosan égetnek egy kemencében, körülbelül 850 °C-os hőmérsékleten, ami garantálja az edények tartósságát és szilárdságát.

Termékleírások:

  • Anyag: zománcozott lemez.
  • Fedél: igen
  • Fedél anyaga: zománcozott lemez
  • Indukció: igen
  • Tapadásmentes felület: nem
  • Szín: fekete
  • Hossz: 40 cm
  • Szélesség: 25 cm
  • Magasság: 10,5 cm
  • Magasság fedővel: 14 cm
  • Súly: 3319 g
  • Fogantyú anyaga: zománclemez
  • Mosogatógépben mosható: igen
  • Mikrohullámú sütőben használható: nem
  • Sütőben sütésre alkalmas: igen

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

Alkalmas ez a sütőedény indukciós tűzhelyre?

Igen, a sütőedény minden típusú hőlégkeverő készülékhez alkalmas, beleértve az indukciósat is.

Milyen anyagból készült a fedő?

A fedél ugyanabból a zománcozott lemezből készül, mint a sütőedény.

Ez a tepsi mosogatógépben mosható?

Igen, a sütőtál mosogatógépben mosható. Mosogatás után azonban javasoljuk, hogy a sütőedényt jól szárítsa meg és tartsa szárazon.

Használhatók-e fém edények ezzel a tepsivel?

Igen, a tartós zománcnak köszönhetően használhat fém konyhai eszközöket anélkül, hogy aggódnia kellene a felület megkarcolódása miatt.

 

  • elektromos sütőben
  • gáz sütőben
  • forró levegős sütőben
  • elektromos tűzhelyen
  • gáz tűzhelyen
  • üvegkerámia főzőlapon
  • indukciós tűzhelyen
Súly (brutto) 3351 g
Áru alkalmas használatra elektromos sütőben, gáz sütőben, forró levegős sütőben, elektromos tűzhelyen, gáz tűzhelyen, üvegkerámia főzőlapon, indukciós tűzhelyen
Anyag Fém
A termék listázva van: Serpenyők és tepsik
Belis - Sfinx

Belis je tradiční český výrobce a prodejce kuchyňského náčiní, který se zaměřuje na výrobu smaltovaného nádobí. Smaltované nádobí se vrací do českých kuchyní díky svým mnoha výhodám, jako je dlouhá životnost, zdravotní nezávadnost a schopnost použití na různých typech sporáků. Litinová řada nádobí dokonce umožňuje použití přímo na plameni nebo grilu. Belis nabízí široký sortiment tradičních smaltovaných nádobí, včetně hrnců, rendlíků, pekáčů, mís a pečicích forem. Toto nádobí je vhodné pro každodenní použití a jeho kvalita je ověřena generacemi. Navíc se nabízí různé designové varianty, takže každý si může vybrat nádobí podle svých představ.

Belis se svým smaltovaným a litinovým nádobím neomezuje pouze na domácí kuchyně, ale také se uplatňuje v profesionálních kuchyních. Díky robustní konstrukci a použitým materiálům je zajištěno, že vaření probíhá zdravě a bez nežádoucích látek. Nádobí Belis udržuje teplotu díky akumulaci a svou kvalitu prokazuje i ve vysoké gastronomii. Belis nabízí široký výběr designů a stylů, takže každý si může vybrat nádobí, které mu vyhovuje nejen funkčně, ale i esteticky.

Smaltované nádobí od Belis přináší do domácích kuchyní vůni, chuť a radost z každé dobroty. Díky využití tradičních technik a kvalitních surovin se Belis vrací ke kořenům a nabízí nádobí, které připomíná doby, kdy prababičky vařily s láskou a pečlivostí. S jejich smaltovaným nádobím si můžete užít vaření, pečení a smažení s pocitem radosti a spokojenosti.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 05. 03.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 05. 03.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 05. 03.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk