Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Digitális konyhai mérleg - 5 kg - Black Rose Collection

Digitális konyhai mérleg 5 kg Black Rose Collection

Részletes termékleírás
A termék értékesítése már nem történik meg
Digitális konyhai mérleg - 5 kg - Black Rose Collection
Digitális konyhai mérleg - 5 kg - Black Rose Collection
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 7 235 Ft

Digitális konyhai mérleg 5 kg Black Rose Collection

BERLINGERHAUS Digitális konyhai mérleg 5 kg Black Rose kollekció

Egy csodálatos konyhai mérleget kínálunk Önnek a Black Rose kollekcióból. Ez a digitális mérleg a BERLINGERHAUS-tól a tökéletes segítő a konyhában. Elegáns kialakításával és praktikus funkcióival minden modern konyha nélkülözhetetlen kiegészítője lesz.

Főbb jellemzők:

  • Anyaga: ABS + edzett üveg
  • LCD kijelző
  • Kapacitás: 5 kg
  • A tarafunkció lehetővé teszi, hogy leolvassa a mérlegelt edényt
  • Automatikus kikapcsolási funkció üresjárat esetén
  • Választható egységek: G, LB, KG, OZ
  • Méretek: 14 x 21,5 x 1,5 cm
  • Szín: fekete
  • Kollekció: Black Rose kollekció
  • Márka: BerlingerHaus

Ez a konyhai mérleg kiváló minőségű anyagokból, ABS műanyagból és edzett üvegből készült, amelyek biztosítják a szilárdságot és a tartósságot. LCD kijelzője pontosan és könnyen leolvashatóan mutatja a mérleget. Az 5 kg-os kapacitással és 1 g-os érzékenységgel lehetővé teszi a legapróbb részletekig pontos mérlegelést.

A Tare funkciónak köszönhetően könnyedén leolvashatja csak a tárgy súlyát anélkül, hogy el kellene távolítania az edényt, amelyben a mérlegelés történik. Ez megkönnyíti az összetevők pontos kimérését főzés és sütés közben.

Ez a mérleg automatikus kikapcsolási funkcióval is rendelkezik, amikor nincs használatban, így meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát és energiát takarít meg. Kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb mértékegységet - gramm, font, uncia vagy kilogramm.

A Black Rose Collection 5kg-os digitális konyhai mérlegünk elegáns dizájnnal büszkélkedhet, amely minden nőt elbűvöl. Fekete színe kifinomult megjelenést kölcsönöz konyhájának.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. Mekkora ennek a mérlegnek a maximális kapacitása?

Ez a mérleg legfeljebb 5 kg-os kapacitással rendelkezik, így a legtöbb, a főzéshez általában használt alapanyagot és hozzávalót lemérheti.

2. Beállíthatom a mértékegységeket ezen a mérlegen?

Igen, választhat a G, LB, KG és OZ mértékegységek közül, hogy a mérleg pontosan az Ön preferenciáinak megfelelő legyen.

3. Mennyi ideig bírják az elemek ebben a mérlegben?

A mérleg automatikus kikapcsolási funkcióval van ellátva, amikor nincs használatban, ami energiát takarít meg és meghosszabbítja az elemek élettartamát. Az elemek pontos élettartamát nem lehet meghatározni, mivel az attól függ, hogy milyen gyakran használják a mérleget.

4. Használhatom a saját edényeimet ezen a mérlegen?

Igen, használhatja a saját edényeit. A Tare funkció lehetővé teszi, hogy csak a mérendő tárgy súlyát olvassa le, és figyelmen kívül hagyja az edények súlyát.

 

Súly (brutto) 400 g
Hossza 22 mm
Szélesség 14.5 mm
Mélység 2.5 mm
Kollekció Black Rose Collection
A termék listázva van: Mérlegek
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk