Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Cserepatron párátlanítóhoz - granulátum

Felhatalmazott eladó
A termék értékesítése már nem történik meg
Cserepatron párátlanítóhoz - granulátum
Cserepatron párátlanítóhoz - granulátum
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 1 785 Ft

Citrom illatú cserepatron a 450 g tartalmú nedvességeltávolítóhoz.

Cseretöltőanyag a citrom illatú páramentesítőhöz. A granulátum elnyeli a levegőből a nedvességet, amely az abszorber műanyag tartályában tárolódik. A granulátum hatékonysága fokozatosan csökken, és a hatás kimerülésekor ki kell cserélni. A tabletta eltarthatósága 2-5 hónap egy legfeljebb 20 m2-es helyiségben, a helyiség páratartalmától és a levegő hőmérsékletétől függően. Nagyon széleskörű felhasználás - minden cserélhető nedvesség eltávolítóban használható.

A kalcium-klorid alapú nedvességelnyelő alkalmas a helyiség páratartalmának csökkentésére. Különösen olyan helyzetekben használják, ahol a magas páratartalom káros vagy nem kívánatos, például elektronikus berendezéseket tartalmazó helyiségekben vagy élelmiszerraktárakban. A kalcium-klorid egy természetes anyag, amely elnyeli a nedvességet a környező levegőből, így fenntartva a helyiség optimális páratartalmát. A kalcium-klorid alapú nedvességelnyelő ezért hasznos eszköz a száraz és kényelmes környezet fenntartásához.

A magas páratartalom növeli a penész és a baktériumok elszaporodásának kockázatát, amelyek negatív hatással vannak az emberi egészségre. Még normál működés közben is keletkezik nedvesség a lakásban, ahol általában főznek, fürdenek és mosnak. Előfordulhat, hogy egy régebbi épületben, egy nyaralóban vagy egy új építésű házban van nedves lakása, jól záródó PVC-ablakokkal, amelyeket nem szellőztetnek rendszeresen.

A legegyszerűbb megoldás a rendszeres szellőztetés. Ha pedig túl sok a nedvesség, akkor egy praktikus és hatékony nedvszívó az ideális megoldás. A granulátumot egy műanyag tartályba öntik, vagy egy tablettát helyeznek bele, hogy a környezetből nedvességet szívjon fel. Ez azután vízként a tartály alján marad. Ha a tartály megtelt, elegendő kiüríteni. Egyes típusok úgy működnek, hogy a granulátum magába szívja a levegő nedvességét, és géllé alakul.

A nedvszívók fő előnyei:

  • szabályozza a túlzott páratartalmat a szobában, lakásban, nyaralóban, faházban és irodában.
  • nem bocsátanak ki hangot vagy szagot
  • nem igényelnek áramot
  • egyes utántöltők újrafelhasználhatóak, mások eldobhatóak
  • nem feltűnőek, elhelyezhetők a szoba sarkában, a szekrényen, az ágy alatt.

Biztonsági figyelmeztetés: Súlyos szemirritációt okoz. Kalcium-kloridot tartalmaz. Gyermekek elől elzárva tartandó. A termék kezelésénél használjon védőszemüveget vagy arcvédőt. A termék bármilyen kezelése után alaposan mosson kezet.

Szemsérülés esetén mi a teendő: Több percig öblítse ki a szemét vízzel. Ha kontaktlencsét visel, lehetőség szerint próbálja meg óvatosan eltávolítani. Ezután folytassa az öblítést. Ha a szem irritációja továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz. Ha orvosi kezelésre van szükség, tartsa kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. A termék kezelése után alaposan mosson kezet.

  • Anyag: kalcium-klorid, PP nem szőtt szövet
  • Súly: 450 g
  • Méretek: 18x13x2 cm

 

Súly (brutto) 460 g
A termék listázva van: Háztartási cikkek
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk