Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Csomagolópapír Craft Natural - különböző motívumok - 200x70 cm tekercs

3 munkanapon belül lesz raktáron
600 Ft 495 Ft ÁFA nélkül
Csomagolópapír Craft Natural - különböző motívumok - 200x70 cm tekercs
Csomagolópapír Craft Natural - különböző motívumok - 200x70 cm tekercs
Elérhetőség: 3 munkanapon belül lesz raktáron
Ár: 600 Ft

Karácsonyi csomagolópapír tekercs 200x70 kraft mix No.2 5811684,

Csomagolópapír - karácsonyi tekercs - 6 különböző mintával - a készlet erejéig küldjük.

Az ajándék tartalma nagyon fontos, de az is, hogy szépen legyen becsomagolva a fa. Szerezzen be tőlünk karácsonyi motívummal ellátott ajándékcsomagolópapírt. Ne felejtsen el szép szalagot és névtáblákat vásárolni az ajándékhoz.

  • Tekercs mérete: 200x70 cm
  • Az ár 1 darabra vonatkozik
  • Készlet szerint szállítunk vegyesen 

 

Súly (brutto) 110 g
Nettó súly 110 g g
Szélesség 2000 mm mm
Mélység 1 mm mm
Magasság 700 mm mm
A termék listázva van: Ajándék csomagolópapír Ajándékcsomagolás Karácsony
MFP Paper

Česká společnost MFP je na trhu etablovaná od roku 1997 a specializuje se na výrobu a distribuci papírenského a kancelářského zboží a školních potřeb. Značka MFP, to je vysoká kvalita za příjemné ceny. Mezi výrobky MFP najdete pohlednice, blahopřání, kalendáře a diáře, barevné papíry, potřeby na balení dárků, dárkové tašky, omalovánky, pexesa, vystřihovánky, záložky, diplomy, dopisní papír, stuhy, rosety, jmenovky, školní desky, školní boxy, desky na abecedu, podložky na stůl, záznamové knihy, bloky, náčrtníky, skicáky, kreslící kartony, papírové hodiny, rozvrhy, úkolníčky, kružítka, tužky a pastelky a samozřejmě pouzdra na tužky a penály.

V sortimentu našeho eshopu najdete výseč MFP produktů, v případě zájmu o další zboží MFP nás bez obav kontaktujte, rádi jej do nabídky doplníme. 

 

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 03. 27.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk