Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Tolltartó kétszintű Autó - Racing

A termék értékesítése már nem történik meg
Tolltartó kétszintű Autó - Racing
Tolltartó kétszintű Autó - Racing
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 4 365 Ft

Tolltartó kétszintű Autó kiegészítők nélkül 8071239

Ez a nagyszerű fiú tolltartó elvarázsolja a gyors autók és a versenyzés minden szerelmesét. A tolltartónak két szintje van, és szükség szerint szerelheti fel azokat. Üresen szállítjuk, mindenkinek a saját igényei szerint.

 

Súly (brutto) 350 g
Nettó súly 350 g
Party témája Cars
A termék listázva van: Ceruzatartók és tolltartók
MFP Paper

Česká společnost MFP je na trhu etablovaná od roku 1997 a specializuje se na výrobu a distribuci papírenského a kancelářského zboží a školních potřeb. Značka MFP, to je vysoká kvalita za příjemné ceny. Mezi výrobky MFP najdete pohlednice, blahopřání, kalendáře a diáře, barevné papíry, potřeby na balení dárků, dárkové tašky, omalovánky, pexesa, vystřihovánky, záložky, diplomy, dopisní papír, stuhy, rosety, jmenovky, školní desky, školní boxy, desky na abecedu, podložky na stůl, záznamové knihy, bloky, náčrtníky, skicáky, kreslící kartony, papírové hodiny, rozvrhy, úkolníčky, kružítka, tužky a pastelky a samozřejmě pouzdra na tužky a penály.

V sortimentu našeho eshopu najdete výseč MFP produktů, v případě zájmu o další zboží MFP nás bez obav kontaktujte, rádi jej do nabídky doplníme. 

 

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Tolltartó kétszintű Autó - Racing

Tolltartó kétszintű Autó -…

8 500 Ft
Tolltartó kétszintű Autó - Racing

Tolltartó kétszintű Autó -…

6 250 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk