Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Folyékony vízkőoldó 750 ml + szórófejes flakon

A termék értékesítése már nem történik meg
Folyékony vízkőoldó 750 ml + szórófejes flakon
Folyékony vízkőoldó 750 ml + szórófejes flakon
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 5 115 Ft

A vízkőoldó feloldja a mészlerakódásokat, és eltávolítja a vízkövet. Kávégépekben, vízforralókban, teljes automata gépekben, kapszulás kávéfőzőkben, karos gépekben, eszpresszó gépekben, nagyon hatékony a vízkő elleni küzdelemben. Kompatibilis a Delonghi, Jura, Miele, WMF, Saeco, Tassimo, Cafissimo, Krups, Senseo, Philips, Dolce Gusto, Nespresso készülékekkel. Folyékony vízkőoldó, amely háztartási és ipari felhasználásra alkalmas, fürdőszoba tisztító, szaniter tisztító, mészeltávolító, vízkőoldó vagy csempetisztító.

A vízkőoldó feloldja a kalciumlerakódásokat, és eltávolítja a vízkövet a kávéfőzőkben, vízforralókban, teljes automata gépekben, kapszulás gépekben, karos gépekben, eszpresszó gépekben, nagyon hatékony a vízkő elleni küzdelemben.

Háztartási és ipari felhasználásra alkalmas vízkőoldó folyadék, fürdőszobai tisztítószer, szaniter tisztítószer, mészeltávolító, vízkőoldó vagy csempetisztító.

A vízkőoldó folyadék egy rendkívül hatékony alternatíva, amely kompatibilis a Delonghi, Jura, Miele, WMF, Saeco, Tassimo, Cafissimo, Krups, Senseo, Philips, Dolce Gusto, Nespresso* - kávé- és eszpresszó gépekkel. Alkalmas automatikus vízkőtelenítő programokhoz.

Eltávolítja a lerakódásokat és a vízkövet: hogyan távolítsuk el a kávéfőzőből? Hogyan vízkőmentesítsem a kávéfőzőmet? Milyen vízkőoldót használjak? A tökéletes vízkőmentesítésre vonatkozó utasításokat megtalálja leírásunkban.

Vízkőoldó. A folyékony vízkőoldó alkalmazására vonatkozó utasítások. Mindig kövesse a gyártó utasításait, tartsa be a használati utasítást. Az eszpresszószűrő tartójának tisztítása és a meszesedés eltávolítása.

Miért kell vízkőmentesíteni, és mi az eredmény?

A kemény víz a víz elpárolgásakor vagy felmelegítésekor kalciumlerakódásokat hagy maga után. Kedvez a mikroorganizmusok, például a baktériumok növekedésének. Ezek befolyásolhatják a berendezés működését, és lerövidíthetik az élettartamát. A mészlerakódások akár 30%-kal is növelhetik a berendezések energiafogyasztását, ami gyakran rosszabb hőátadást eredményez. Egy vízforraló esetében például a mészlerakódások megakadályozzák a víz gyors felforralását.

Vízkőoldó színjelzővel

A vízkőmentesítő környezetbarát, szagtalan és szerves savakat tartalmaz, amelyek kíméletesen vízkőmentesítik a kávéfőzőket vagy vízforralókat. Univerzális formulájának köszönhetően minden háztartási készülékhez alkalmas.

A vízkőoldó színes kijelzővel rendelkezik, amely a vízkőmentesítés teljesítményét jelzi. A WoldoClean vízkőoldóval több készülék is vízkőmentesíthető a vízkőoldó oldattal. Ha a szín vörösesből sárgássá változik, a vízkőmentesítés teljesítménye kimerült.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell helyesen vízkőmentesíteni a kávéfőzőmet?

Ezt azért kell tennie, hogy eltávolítsa a kávéfőző csöveiből a mészlerakódásokat. Töltse fel a tartályt 125 ml vízkőoldó folyadékkal, és adjon hozzá vizet a jelzésig - vízkőmentesítés. Ezután kapcsolja be a gépet, és hagyja, hogy a folyadék átfolyjon a gépen. Ezután ismételje meg a folyamatot tiszta vízzel. A gép már vízkőmentesített.

Használhatom a mosogatógép vízkőmentesítésére?

Ürítse ki a mosogatógépet, és töltsön a gépbe 250 ml folyékony vízkőoldót. Ezután hagyja a mosogatógépet a legmagasabb fokozaton futni. Itt elegendő egy rövid ciklus.

A zuhanyrózsát is vízkőmentesíthetem?

Keverjen össze 250 ml vízkőoldót 250 ml vízzel egy vödörben. Helyezze a zuhanyfejet a folyadékba körülbelül 60 percre. Ezután öblítse le a zuhanyfejet tiszta vízzel.

Hogyan kell vízkőmentesíteni a vízforralót?

Töltsön a vízforralóba 125 ml vízkőoldót és 250 ml vizet. Hagyja állni körülbelül 10 percig. Ezután öblítse le többször vízzel.

Mekkora a vízkőoldó pH-értéke?

A vízkőoldó pH-értéke kisebb mint 1.

Mely összetevők a vízkőoldók. Tejsav? Citromsav?

A vízkőoldó 5-15% szulfaminsavból és körülbelül 5% citromsavból áll. A vízkőmentesítő folyadék színjelzőt is tartalmaz, amely jelzi, hogy a folyadék még mindig vízkőmentesítő hatású-e.

Használhatom-e egy teljesen automata Melitta gép vízkőmentesítésére?

A WoldoClean vízkőoldó a teljesen automata Melitta gépekhez is használható.

Használhatom Senseo kávéfőző vízkőmentesítésére?

Igen, a vízkőoldó a Senseo gépekhez is használható.

A vízkőoldó alkalmas kapszulákhoz és podokhoz is?

A WoldoClean vízkőoldó pod és kapszulás kávéfőzőkhöz is használható.

Használhatom a Siemens EQ9 készülékem vízkőmentesítésére, vagy a vízkőoldó túl agresszív lehet a Siemens készülékem egyes részein?

Igen, az Ön Siemens EQ9 készülékét is könnyedén vízkőmentesítheti a WoldoClean vízkőoldóval. Kérjük, kövesse a gyártó utasításait. A folyadék nem jelent "veszélyt" a gépre.

Klasszikus: WoldoClean vízkőoldó színjelzővel

  • A rendszeres vízkőmentesítés energiahatékonyságot és a készülékek hosszú élettartamát eredményezi.
  • Könnyen és biztonságosan használható a gyors és egyszerű vízkőmentesítéshez.
  • A vízkőoldó nem hagy maradványokat, a készülék a megfelelő használat és az azt követő öblítés után biztonságos.
  • 750 ml WoldoClean vízkőoldó elegendő 6 vízkőmentesítési művelethez és 125 ml-hez.
  • Mérésjelző a flakon oldalán a tökéletes és pontos adagolás érdekében.

Hogyan kell használni: Hogyan használom helyesen a WoldoClean vízkőoldót?

  1. Keverjen össze 125 ml vízkőoldót (a flakon oldalán lévő mérőjelző segít az adagolásban) 500 ml vízzel a víztartályban.
  2. Kávégépek esetében: ha a kávéfőző rendelkezik vízkőmentesítési programmal, kövesse a lépéseket és a gyártó utasításait.
  3. Alternatív megoldásként hagyja, hogy az összes folyadék átfolyjon a gépen, és várjon 5-10 percet.
  4. Ezután először öblítse ki a víztartályt, majd ürítse ki a gépet 1-2 tartály tiszta vízzel.

 

Súly (brutto) 850 g
Származási ország Németország
A termék listázva van: Ház takarítás Tisztítás, fertőtlenítés, védelem Kávégépek tisztítása
WoldoClean®

Německá značka WoldoClean je předním evropským výrobcem v oblasti čisticích prostředků. Od svého založení v roce 2007 představujeme neustále rostoucí portfolio produktů pro všechno, co se týká čištění domácnosti. Při hledání alternativ k výrobkům drahých výrobců neustále pracujeme na vylepšení produktů a přidané hodnotě pro naše zákazníky. Více než 1,1 milionu zákazníků v obchodním a soukromém sektoru zákazníků z celé Evropy. Také u ostatních čisticích prostředků se snažíme usnadnit čištění v domácnosti a kanceláři pomocí kvalitních ingrediencí. Bez ohledu na to, zda odvápňovací tablety, tekuté odvápňovací prostředky nebo jiné čisticí prostředky pro domácnost, jsou kvalita a cena přidanou hodnotou, kterou bychom chtěli nabídnout našim zákazníkům.

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu značek Woldo, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Folyékony vízkőoldó 750 ml + szórófejes flakon

Folyékony vízkőoldó 750 ml +…

11 335 Ft
Folyékony vízkőoldó 750 ml + szórófejes flakon

Folyékony vízkőoldó 750 ml +…

13 100 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk