Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Paraffinviasz granulátum házi gyertyák készítéséhez - 800 g

A termék értékesítése már nem történik meg
Paraffinviasz granulátum házi gyertyák készítéséhez - 800 g
Paraffinviasz granulátum házi gyertyák készítéséhez - 800 g
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 4 565 Ft

A színtelen és szagtalan granulátum formájú paraffinviasz alkalmas formába öntött gyertyatermékekhez, de felületek viaszolásához is.

Woldoclean kiváló minőségű paraffinviasz granulátum formájában mindenféle otthoni gyertya egyszerű és gyors előállításához. Ez a termék színtelen és szagtalan, könnyen felszívódó illatanyag komponenseket tartalmaz. A paraffin lehetővé teszi, hogy az illat jobban eloszoljon, mint bármely más viasz. A kis mennyiségű olajnak (kevesebb mint 0,5%) köszönhetően a gyertyák jól égnek, és nem büdösek. A paraffinviasz olvadáspontja 56-58 °C, és gördeszkák, szörfdeszkák, sílécek vagy bútorok felületének viaszolására használható. A könnyű kezelhetőség érdekében kupakkal ellátott műanyag tartályba csomagolva.

A paraffinviasz a gyertyakészítéshez leggyakrabban használt viasz. Nagy mennyiségű illatot és színt képes tárolni. Minden típusú és formájú gyertya készítésére alkalmas.

Ajánlott elkészítés:

  1. A paraffinpelyhet vízfürdőben 56-58 °C-ra melegítsük fel.
  2. Adja hozzá kedvenc illóolaját, illatanyagát vagy festékanyagát.
  3. Öntse a keveréket egy előre kizsírozott formába, amelybe előzőleg belehelyezte a kanócot.
  4. Hagyja teljesen kihűlni és megszilárdulni.
  5. Feltétlenül kövesse a csomagoláson található információkat.

A paraffinviasz használata kozmetikumokban

A paraffinviaszt nemcsak a gyertyakészítésben használják, hanem kozmetikumokban is. Főleg hőpakolásokhoz használják. A test melegítésével a bőr alatti rétegek fellazulnak, az izmok, ízületek felmelegednek. Pozitív hatással vannak a száraz, repedezett bőrre vagy bőrproblémákra. A paraffint krónikus reumatikus problémák, ízületi gyulladás vagy egyéb ízületi mozgásproblémák esetén is használják.

A paraffinviaszt szorosan lezárt edényben, legfeljebb 25 °C-on tárolja. Megfelelő tárolás esetén a viasz a gyártástól számított legalább 5 évig használható. Termékünket Németországban gyártották.

Ideális illatgyertyákhoz; könnyen felszívja az illatkomponenseket. Kis mennyiségű olajat tartalmaz (<0,5%), így a gyertyáknak nincs szaga. Olvadáspont: 56-58 °C.

25 °C-ig lezártan tárolandó. Megfelelő tárolás esetén a viasz a gyártástól számított legalább 5 évig használható.

 

Súly (brutto) 800 g
Nettó súly 800 g
A termék listázva van: Kreatív alkotás
WoldoClean®

Německá značka WoldoClean je předním evropským výrobcem v oblasti čisticích prostředků. Od svého založení v roce 2007 představujeme neustále rostoucí portfolio produktů pro všechno, co se týká čištění domácnosti. Při hledání alternativ k výrobkům drahých výrobců neustále pracujeme na vylepšení produktů a přidané hodnotě pro naše zákazníky. Více než 1,1 milionu zákazníků v obchodním a soukromém sektoru zákazníků z celé Evropy. Také u ostatních čisticích prostředků se snažíme usnadnit čištění v domácnosti a kanceláři pomocí kvalitních ingrediencí. Bez ohledu na to, zda odvápňovací tablety, tekuté odvápňovací prostředky nebo jiné čisticí prostředky pro domácnost, jsou kvalita a cena přidanou hodnotou, kterou bychom chtěli nabídnout našim zákazníkům.

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu značek Woldo, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Paraffinviasz granulátum házi gyertyák készítéséhez - 800 g

Paraffinviasz granulátum házi…

11 515 Ft
Paraffinviasz granulátum házi gyertyák készítéséhez - 800 g

Paraffinviasz granulátum házi…

18 025 Ft
Spórolt 2 375 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk