Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Alkoholos kézfertőtlenítő - 5 l

Előnyös csomag
3 munkanapon belül lesz raktáron
15 565 Ft 12 865 Ft ÁFA nélkül
Alkoholos kézfertőtlenítő - 5 l
Alkoholos kézfertőtlenítő - 5 l
Elérhetőség: 3 munkanapon belül lesz raktáron
Ár: 15 565 Ft

Alkohol alapú folyékony fertőtlenítőszer, azonnali használatra higiéniai a sebészeti kézfertőtlenítésre. Eltávolítja a baktériumok, gombák a néhány vírus több mint a z 99,9 %-át. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Nem tartalmaz színezékeket.

Biztonságos módon használja. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat.

Használati utasítás. A higiénikus kézfertőtlenítéshez dörzsöljön be 3 ml fertőtlenítőszert a keze bőrébe, és tartsa nedvesen a kezét 15-30 másodpercig. Használja a biocideket biztonságos módon. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat.

  • Bőr-, kéz- és felületfertőtlenítő 5 liter
  • Több mint 90%-os alkoholtartalommal a gyors fertőtlenítés érdekében
  • Gyorsan szárad, maradék nélkül az alkalmazás után
  • Széles hatásspektrumú, jó bőrtűrő képességgel
  • Kézre, bőrre és felületekre vírusok és baktériumok ellen.
  • Óvatosan használja a biocid termékeket. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat. BAUA-szám: N-88501

Kéz- és felületi fertőtlenítőszerek

A WoldoClean fertőtlenítőszerek padló, felületek és tárgyak fertőtlenítésére használhatók. A szórófejes fertőtlenítő folyadék mellett ma már sok területen használnak nedves fertőtlenítő törlőkendőket is. A felületek fertőtlenítése fontos tisztítási és védelmi intézkedés számos területen, az irodai íróasztaloktól az otthonokig.

A hatékony kézfertőtlenítőszer iránti igény nagy, akár kereskedelmi, akár magánfelhasználókról van szó. Különösen a bőr nem sérülhet, még nagyon gyakori használat esetén sem. Hol vásárolhatok megfelelő kézfertőtlenítőt? Míg tehát az eszközök, a padló vagy a textíliák fertőtlenítése a nagy hatékonyságról szól, a személyek védelme teljesen más megközelítést igényel a kézhigiéniai termékek kifejlesztésekor. A WoldoClean olyan átfogó terméket kínál, amely nemcsak a higiéniai előírásoknak felel meg, hanem bőrvédelmi tervet is tartalmaz. Különösen a konyhai higiénia területén van szükség nagyon gyakori kézmosásra. A bőr azonban nem sérülhet, és a fertőtlenítőszer nyomai nem kerülhetnek az élelmiszerekre.

Melyik fertőtlenítőszer a megfelelő?

A piacon különböző fertőtlenítőszerek kaphatók, amelyek gyakran eltérő összetételűek. A fertőtlenítőszerek egy adott területre, például bőrre, kézre, sebre vagy felületekre alkalmasak. Az ügyfelek leggyakrabban a bőr és a kéz, valamint a műszerek fertőtlenítésére használnak fertőtlenítőszereket. Fontos annak bebiztosítása, hogy a baktériumok ne tudjanak rezisztenciát mutatni egy adott termékkel szemben. Ezért az interneten különböző hatóanyagokat tartalmazó fertőtlenítő spray-k és fertőtlenítő gélek vagy akár törlőkendők is kaphatók. Kifejezetten eltávolítja a fehérjéket és a zsírt, miközben fertőtlenít. Ápolóanyagokat is tartalmaz, így még hosszan tartó és gyakori használat esetén is biztonságos alkalmazást biztosít a bőrön.

Alkalmas rendelők, laboratóriumok, klinikák és ambulanciák számára.

Sok kézfertőtlenítő tisztítja és fertőtleníti a kezet vagy a tárgyakat. A sebészeti kézfertőtlenítés körülbelül 90 másodpercet vesz igénybe. Ezután a kezek baktériummentesek, és csökken a fertőzésveszély. A WoldoClean kézfertőtlenítő az egész testen használható, kivéve a nyálkahártyát. A szülőknek tartózkodniuk kell a koraszülött és újszülött csecsemőkön való alkalmazásától. Ez a termék különösen hatékony a sima felületeken. Az idősotthonokban és más olyan létesítményekben, ahol sok ember él együtt kis helyen, különös figyelmet kell fordítani a hatékonyságra és a gyakori takarításra.

 

Veszélyek

  • (H225) Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz.
  • (H319) Súlyos szemirritációt okoz.

 

 

 

Súly (brutto) 5000 g
Térfogata 5000 ml
A termék listázva van: Ház takarítás Tisztítás, fertőtlenítés, védelem
WoldoClean®

Německá značka WoldoClean je předním evropským výrobcem v oblasti čisticích prostředků. Od svého založení v roce 2007 představujeme neustále rostoucí portfolio produktů pro všechno, co se týká čištění domácnosti. Při hledání alternativ k výrobkům drahých výrobců neustále pracujeme na vylepšení produktů a přidané hodnotě pro naše zákazníky. Více než 1,1 milionu zákazníků v obchodním a soukromém sektoru zákazníků z celé Evropy. Také u ostatních čisticích prostředků se snažíme usnadnit čištění v domácnosti a kanceláři pomocí kvalitních ingrediencí. Bez ohledu na to, zda odvápňovací tablety, tekuté odvápňovací prostředky nebo jiné čisticí prostředky pro domácnost, jsou kvalita a cena přidanou hodnotou, kterou bychom chtěli nabídnout našim zákazníkům.

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu značek Woldo, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 05. 03.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 05. 03.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 05. 03.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk