Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

MCT olaj 100% kókuszolaj - 500 ml

100% kókuszolajból készült MCT olaj. Adalékanyagok nélkül, genetikai módosítás nélkül és 100% vegán. MCT-olajunkban nem használunk pálmaolajat . Az MCT olaj kivonat szagtalan, íztelen.…

Részletes termékleírás
A termék értékesítése már nem történik meg
MCT olaj 100% kókuszolaj - 500 ml
MCT olaj 100% kókuszolaj - 500 ml
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 10 765 Ft

100% kókuszolajból készült MCT olaj. Adalékanyagok nélkül, genetikai módosítás nélkül és 100% vegán. MCT-olajunkban nem használunk pálmaolajat . Az MCT olaj kivonat szagtalan, íztelen. Németországban a legmagasabb minőségi szabványok szerint tesztelve.

MCT-olaj közepes láncú trigliceridekkel (Medium-Chain-Triglycerides = MCT), 100% kókuszolajból készült és semleges ízű.A hagyományos kókuszolajjal ellentétben az MCT-olaj semleges ízű, nincs kókuszíze, így rugalmasan használható a konyhában. Alkalmas golyóálló kávéhoz, turmixokhoz, gabonapelyhekhez, smoothikhoz, italokhoz, levesekhez, gyümölcslevekhez, teákhoz, szószokhoz, kávéscsészékhez és salátákhoz. A kiváló minőségű közepes láncú olajat kizárólag kókuszdióból nyerik. A mi MCT-olajunk nem keveredik más olajokkal, és 70%-ban C8-as kaprilsavból és 30%-ban C10-es kaprinsavból áll. A magas C8-as kaprilsav-tartalomnak köszönhetően MCT-olajunk hétszer előnyösebb, mint a hagyományos kókuszolaj, amely más arányban tartalmazza ezeket a savakat.

Adalékanyagok nélkül, genetikai módosítás nélkül és 100% vegán. Elsősorban a ketogén étrendben játszanak fontos szerepet a jó olajok/zsírok és a táplálékkiegészítők. Az MCT-olajat hagyományos étolajként is használható. Ideális az egészséges, tudatos és vegán étrendhez. Ideális az alacsony szénhidráttartalmú, paleo, atkins, keto, ketogén diétákhoz.

Adalékanyagok nélkül. Ez a teljesen természetes olaj minden diéta során  fogyasztható. Búza-, tejtermék-, tojás-, földimogyoró- és kagylómentes, és kizárólag GMO-mentes kókuszdióból származik. Az MCT olajkivonat szagtalan, íztelen és helyettesíthető hagyományos olajokkal. MCT-olajunkban nem használunk pálmaolajat. Alkalmas fehérjék adalékaként vagy tejsavófehérje-kiegészítőként.

Made in Germany. A Carino táplálékkiegészítőket Németországban tesztelik a legmagasabb gyógyszeripari minőségi szabványok szerint, és Hamburgban töltik meg szeretettel.

100%-os elégedettségi garancia. Azt szeretnénk, ha ügyfeleink teljes mértékben elégedettek lennének kiváló minőségű termékeinkkel, és látható eredményeket érnének el. Ha ez nem így van, csak küldjön nekünk egy e-mailt, és mi teljes egészében visszatérítjük a vételárat.

 
Mi a különleges az MCT-ben
 
Az MCT-olaj közepesen hosszú láncú zsírsavakat tartalmazó tiszta olaj. Ezek a közepes láncú zsírsavak nagyon pozitív hatással lehetnek a szervezetre.
 
A Carino Healthcare MCT-olajunk 100% kókuszolajból készül. Ez a fenntartható olaj nem tartalmaz pálmaolajat, és ideális kiegészítője a vegetáriánus vagy vegán étrendnek.
 
Az MCT-olajat más olajok nélkül keverik. 70%-ban C8-as kaprilsavból és 30%-ban C10-es kaprinsavból áll. Az MCT-olaj adalékanyagoktól és géntechnológiától mentes.

Felhasználás

  • A Carino Healthcare MCT-olajjal kifejezetten támogathatja az alacsony szénhidráttartalmú és ketogén étrendet. A Carino Healthcare MCT-olajunk a megfelelő olaj az Ön számára, ha energiát szeretne adni elméjének és testének.
  • A Carino Healthcare MCT-olajunk tiszta olaj. Testre szabhatja golyóálló kávéját vagy fehérjeturmixait egy szagtalan és íztelen olajjal. Az italok mellett salátákhoz is adhat Carino Healthcare olajcseppeket.

Adagolás

Az EU-ban készült és Németországban csomagolt. A kiváló minőségű csomagolás nemcsak a biztonságos szállítást, hanem a fénytől való nagyon magas fokú védelmet is biztosítja. A kiváló minőségű olívaolajhoz hasonlóan az olajat is védeni kell a napfénytől. Evés előtt a tiszta olajat teljes tisztaságában és szépségében láthatja. A speciális olajos flakon leegyszerűsíti az adagolást. A fogyasztást nagyon kis adagokkal kezdje (pl. kb. 1/4 teáskanál naponta többször), és a toleranciától függően növelje az adagot napi 1-2 evőkanálig.

 

  • Térfogat: 500 ml
  • Összetevők: C-8 kaprilsav, közepes láncú trigliceridek, C-10 kaprinsav
  • Tippek a felhasználáshoz: Shake vagy Bulletproof Coffe.                    A mennyiséget ezután szükség szerint lassan lehet növelni. Kezdetben napi 1-2 teáskanálnyi mennyiség elegendő. Hozzáadható turmixokhoz.
  • Táplálkozási adatok: 100 g-onként
  • Energia: 3700 kJ / 900 kcal
  • Zsírok: 100 g
  • ebből telített zsírsavak: 0 g
  • Szénhidrátok: 0 g
  • ebből cukrok: 0 g
  • Fehérje: 0 g
  • Só: 0 g

 

Súly (brutto) 700 g
Térfogata 500 ml ml
Származási ország Németország
A termék listázva van: Olajak és zsírok

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Teljes zsírtartalom 100 g g
- ebből telített zsírsavak 0 g g
Szénhidrátok 0 g g
- ebből cukok 0 g g
Fehérje 0 g g
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk