Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szexi sütemények - Josef Maršálek

Az új könyv kizárólag süteményekről szól. Szexi süteményekről. Kivételes vizuális látvány és eredeti ízek érzéki kivitelben Josef Maršálek cukrászmestertől, aki nemcsak a televízió képernyőjéről…

Részletes termékleírás
Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Csütörtökön 05. 02. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 10 315 Ft
8 315 Ft 8 315 Ft ÁFA nélkül
Szexi sütemények - Josef Maršálek
Szexi sütemények - Josef Maršálek
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 8 315 Ft 10 315 Ft -19%

Az új könyv kizárólag süteményekről szól. Szexi süteményekről. Kivételes vizuális látvány és eredeti ízek érzéki kivitelben Josef Maršálek cukrászmestertől, aki nemcsak a televízió képernyőjéről ismert. 

A cukrászmesterség híres mesterének, Josef Maršálek harmadik cukrászkönyve ezúttal tele van süteményekkel. A könyv belsejében egyből harminc darabot találunk. A süteményes könyv több mint kétszáz receptből áll. A könyv Marie Bartos inspiráló színes fotóit tartalmazza.

"Ha van királyi rend a cukrászatban, akkor az egyértelműen a süteményeké! És amikor közösen nekilátunk az elkészítésüknek, nem egy műalkotás születik. A legjobb sütemények varázsa az, hogy nemcsak az ízlelőbimbóknak, hanem a szemnek is tetszenek, és szenvedélyt ébresztenek az emberekben. Ezért elárulom Önöknek a legnagyobb mesterműveimet, technológiai újdonságaimat és recepteket, amelyek garantáltan működnek, és egyszerűen ellenállhatatlanná teszik az édes alkotásokat. És ez mindig jól jön - ünnepek, születésnapok, baráti összejövetelek alkalmából, vagy csak az élet örömére!" mondja az új könyv szerzője.

Letölthető minták itt és itt.

  • Méretek: 23x20 cm
  • Kötés: Kemény kötés, fényes
  • Oldalak száma: 224
  • Megjelenés dátuma: 2021. 11. 15.

Josef Maršálek

 

 

 

A cukrászmester tizenkilenc évesen követte álmát, és ahelyett, hogy tanár lett volna, hét éven át Európa legjobb kulináris csapatának tagja volt, és velük együtt sütött finomságokat, többek között az angol királynőnek is. Tapasztalatait a világ minden táján gyűjtötte - beutazta Európát, és dolgozott Indiában, az ottani legjobb cukrászdában, majd végül visszatért Csehországba, saját céget alapított, és forgatta a világ legsikeresebb süteményes műsorát. Tanfolyamokat szervez, cukrászdák és kávézók tulajdonosainak ad tanácsokat, és úgy döntött, hogy mindenféle édes titkot megoszt kedvenc receptjeivel teli szakácskönyveken keresztül. 

 

Súly (brutto) 860 g
A termék listázva van: Könyvek
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 05. 02.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 05. 02.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 05. 02.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk