Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

14 darabból álló neon és metál akrilfesték készlet METAL & FLUO + ecset ajándékba

A termék értékesítése már nem történik meg
14 darabból álló neon és metál akrilfesték készlet METAL & FLUO + ecset ajándékba
14 darabból álló neon és metál akrilfesték készlet METAL & FLUO + ecset ajándékba
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 4 750 Ft

Metál és neon akrilfesték készlet. A csomagolás 14 különböző színű 4,5 ml térfogatú, zárható edényt, keverőtálcákat és ecsetet tartalmaz.

Vízalapú akrilfesték készlet, magas pigment- és akrilemulzió-koncentrációval, kiváló minőségű, nem áttetsző és jól fed, amely száradás után is egyenletes marad. Könnyen kenhető és szárítható, miközben rugalmas marad, élénk és világos tónusú, kellemes tapintású és tartós.

A Primo akrilfestékek száradás után nem moshatók le és vízállóak. A buborékfólián 14 db 4,5 ml-es színárnyalatot talál egy zárható tartóban, minden árnyalathoz keverőtartó tartozik.

Az ajánlott szárítási idő legalább 24 óra 18 és 25 ° C közötti hőmérsékleten.

Bármilyen felületen alkalmazható, beleértve a köveket, fát, fémet, kerámiát is. Alkalmas dekoratív és hobbi technikákhoz, mint például dekupázs, kompatibilis, és nagyon jól együtt működik a legtöbb színnel és összetevővel, amelyeket ezzel a technikával kapcsolatosan használnak.

A készletben található színek intenzív élénk színeket kínálnak, de a különböző színek keverésével új árnyalatokat kapunk.  A kész alkotásokat lekenhetjük akrillakkal, hogy a felület még tartóssabb és fényesebb legyen.

A teljes száradás után a festék maradandó, azonnal távolítsa el a foltokat szappannal és vízzel.

A csomag tartalma - 14 szín x 4,5 ml + ecset

 

Súly (brutto) 161 g
Nettó súly 63 g
Szín Fekete, Piros, Lila, Kék, Rózsaszín, Ezüst, Zöld, Sárga Zöld, Sárga
Anyag Akril
Származási ország Olaszország
A termék listázva van: Kreatív alkotás
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk