Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Luxury Black Cashmere diffúzor 150 ml, 3 pálcikával

Luxury Black Cashmere diffúzor 150 ml, 3 pálcikával

Részletes termékleírás
A termék értékesítése már nem történik meg
Luxury Black Cashmere diffúzor 150 ml, 3 pálcikával
Luxury Black Cashmere diffúzor 150 ml, 3 pálcikával
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 12 750 Ft

Luxury Black Cashmere diffúzor 150 ml, 3 pálcikával

Luxury Black Cashmere diffúzor 150 ml, 3 pálcika mellékelve. A fekete kasmír a jázmin és az élénkítő kakukkfű finom keveréke. Az aromás cédrus és szantálfa fahéjjal és édes vaníliával kombinálva egy jellegzetes, intenzív és extravagáns illatot alkot. Ez a dekoratív illatkészlet kellemes hangulatot varázsol a szobájába. A természetes fapálcikák exkluzív illatot varázsolnak a szobába, és gondoskodnak a jó közérzetről. A diffúzor 6-8 hétig * biztosítja szobája kellemes illatát. Az illat * időtartama és intenzitása a külső körülményektől és a helyiség méretétől függ.

Használati utasítás:

1. Vegye ki az üvegpalackot a csomagolásából (a csomagolást őrizze meg későbbi használatra). 2. Csavarja le az ezüst kupakot, vegye le a fekete kupakot, és csavarja vissza az ezüst kupakot. 3. Vegye ki a három fapálcikát a csomagolásból, és óvatosan helyezze őket az üvegbe. 4. Az illat a fapálcikák hatására felszívódik, és fokozatosan kiáramlik a szoba légkörébe. Az illat intenzitása függhet a fapálcikák számától. Vigyázzon, hogy a folyadékot ne öntse a bútorokra vagy a polírozott padlóra, mert foltot hagyhat. Csak a mellékelt flakonban lévő terméket használja.

Pineolt, kasmeránt, cineolt, eugenolt, limonént, pacsuli etanont, karvacrolt tartalmaz. Allergiás reakciót okozhat. Ártalmas a vízi szervezetekre, hosszan tartó hatást hagy maga után. Méret 8,5 / 7,5 cm.

 

A termék listázva van: Háztartási cikkek
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk