Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Antibakteriális fertőtlenítőszer felületekre vírusok ellen - 500 ml

A termék értékesítése már nem történik meg
Antibakteriális fertőtlenítőszer felületekre vírusok ellen - 500 ml
Antibakteriális fertőtlenítőszer felületekre vírusok ellen - 500 ml
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 3 465 Ft

Az antibakteriális tisztítószer véd a baktériumok ellen és biztosítja a higiénikus tisztaságot. Az alkohol alapú tisztítószer sikeresen véd a vírusok ellen. 

A professzionális antibakteriális tisztítószer fertőtleníti a munkafelületeket a konyhákban, az élelmiszer-feldolgozásban, a szaniterekben és az egészségügyi intézményekben, de otthon is használható - a tiszta és biztonságos otthonért.

Véd a baktériumok ellen és biztosítja a higiéniát. A biocid termékeket körültekintően használja, mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat.

Használat előtt mindig olvassa el a használati utasítást és a termékinformációkat.

Tartalom: 500 ml

Megközelítés: Alkalmas kereskedelmi konyhai és élelmiszer-feldolgozási célokra. Használatra kész oldat, amely permetezéssel vagy törléssel alkalmazható. A termék gyorsan, maradék nélkül szárad, a munkafelületek és a berendezések a szaniter területen. Minden felületi fertőtlenítés során először el kell távolítani a durva szennyeződéseket és a szerves anyagokkal való szennyeződést. Minden alkoholálló felületet fertőtlenít.

 

Térfogata 500 ml
Származási ország Németország
A termék listázva van: Ház takarítás Tisztítás, fertőtlenítés, védelem
WoldoClean®

Německá značka WoldoClean je předním evropským výrobcem v oblasti čisticích prostředků. Od svého založení v roce 2007 představujeme neustále rostoucí portfolio produktů pro všechno, co se týká čištění domácnosti. Při hledání alternativ k výrobkům drahých výrobců neustále pracujeme na vylepšení produktů a přidané hodnotě pro naše zákazníky. Více než 1,1 milionu zákazníků v obchodním a soukromém sektoru zákazníků z celé Evropy. Také u ostatních čisticích prostředků se snažíme usnadnit čištění v domácnosti a kanceláři pomocí kvalitních ingrediencí. Bez ohledu na to, zda odvápňovací tablety, tekuté odvápňovací prostředky nebo jiné čisticí prostředky pro domácnost, jsou kvalita a cena přidanou hodnotou, kterou bychom chtěli nabídnout našim zákazníkům.

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu značek Woldo, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Antibakteriális fertőtlenítőszer felületekre vírusok ellen - 500 ml

Antibakteriális…

10 615 Ft
Spórolt 1 015 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk