Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Tejredndszer és tejhab tisztító folyadék kávéfőző-, habverő- és fagylaltgépekhez - 750 ml

Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Szerdán 04. 24. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 5 650 Ft
5 115 Ft 4 230 Ft ÁFA nélkül
Tejredndszer és tejhab tisztító folyadék kávéfőző-, habverő- és fagylaltgépekhez - 750 ml
Tejredndszer és tejhab tisztító folyadék kávéfőző-, habverő- és fagylaltgépekhez - 750 ml
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 5 115 Ft 5 650 Ft -9%

Tejüledék tisztító folyadék automata kávéfőző gépekhez. Feloldja a tejzsírt, a tejmaradványokat, a telített fehérjéket a csövekből és a fúvókákból. Tisztító folyadék a tejrendszer tisztaságához maradványok nélkül.

Tejüledék tisztító folyadék automata kávéfőző gépekhez, kompatibilis a Jura, Melitta, Nespresso, Krups, Philips, Seaco, Delonghi, WMF, AEG, Siemens kávéfőzőkkel, valamint fagylaltkészítő- és habverőgépekkel, stb.

A tejüledék tisztító folyadék használata egyszerű, és remek alternatíva a hagyományos háztartási tisztítószerekkel szemben a tejmaradványok alapos tisztításához. A tej és a tejsavbaktériumok maradványait a tejcsőben semlegesíti, és eltávolítja.

A Woldoclean tejüledék tisztító folyadék tökéletesen és gyengéden gondoskodik automata és kapszulás kávéfőzőiről, expresso és karos gépeiről.

A tisztítószer olyan kiegészítőkhöz is használható, mint a tej- és tejszínes készülékek, ahol tejrendszer tisztító folyadék használható.

Tisztítószer a tejrendszer tisztaságához maradványok nélkül. Feloldja a tejzsírt, a tejmaradványokat, a telített fehérjéket a csövekből és a fúvókákból. Lásd a leírást a szennyeződések eltávolítására és az utasításokra vonatkozóan.

Kompatibilis kávéfőzővel, beépített tejhabosítóval. Tisztító folyadék tejrendszerekhez és tejfúvókákhoz. Különleges tisztítószer a tiszta tejciklushoz és a tökéletes cappuccino elkészítéséhez a kávéfőzőben.

A tejrendszer tisztító folyadék feloldja a zsírt, és semlegesíti a tejsavbaktériumokat a keringésben és a tejtartályban 25 tisztítási ciklus során.

WoldoClean tejrendszer tisztító kávéfőző gépekhez. A tejhabosító fúvókákban a maradék zsír feloldódik, és megszűnik. Semlegesíti a tejsavbaktériumokat és a tejsavképződést. Ily módon a tejhab tisztító biztosítja a tejhab higiéniáját.

A tejrendszer tisztítószer kifejezetten fehérje- és baktériummaradványok eltávolítására lett kifejlesztve. A tisztítószer hatékonyan tisztítja a tejhabosító fúvókát, és eltávolítja belőle a tejmaradványokat. Egy alkalmazáshoz mindössze 20 ml folyadékra van szükség, amelyet vízzel együtt egy tejtartályba kell beleönteni. Ezután a fúvókát körülbelül 8 perc alatt megtisztítja. A tisztítószer hordozható és teljesen automata gépekhez alkalmas. Egy üveg 750 ml folyékony tisztító koncentrátumot tartalmaz.

Vásárlók leggyakoribb kérdései:


Milyen adagot kell használni, ha ki szeretném tisztítani a Jura gép tejrendszerét?

Alapvetően elegendő 20 ml tisztítószert összekeverni 1 liter vízzel. A gyártótól és a felhasználástól függően 50 ml-t javasolunk 1 liter vízhez. Kövesse a gyártó utasításait.


Hogyan lehet szétszedni és tisztítani a finom habfúvókát a Jura gépen?

Először húzza ki a tejcsövet a készülékből, és öblítse le a csap alatt. Óvatosan engedje le a finom habfúvókát enyhe csavarással. Szerelje szét a fúvóka többi alkatrészét, és öblítse le folyó víz alatt. Helyezze az elemeket 1 liter hideg víz és körülbelül 50 ml WoldoClean Milk System Cleaner oldatba. Ezután alaposan öblítse le az alkatrészeket.

Milyen gyakran kell tisztítanom vagy öblítenem a kávéfőzőm tejrendszerét?

Különösen a tejrendszer napi használatakor a gépet naponta karban kell tartani. A legtöbb ember minden tejkészítés után kiöblíti a tejrendszert. Minden nap végén tisztítsa meg a tejrendszert a WoldoClean tisztítószerrel is. Ez hatékonyan eltávolítja a tejzsírt és fehérjét.

 


Használhatok tisztítófolyadékot a tejhabosítókhoz is?

Igen, a folyékony tisztítószert tejhabosítókhoz is tervezték. Használatához 20 ml tisztítószert ajánlunk 1 liter vízhez. Ezután hagyja a tejhabosítót az elkészített oldatban körülbelül 2-5 percig. Majd öblítse le tiszta vízzel.

.

WoldoClean tejhab tisztító folyadék

  • WoldoClean tejhab tisztítószerünk eltávolítja a tejmaradványokat és a tejlerakódásokat minden márkájú kávéfőzőből. Függetlenül attól, hogy kávéfőző, félautomata, automata vagy karos gép. A rendkívül hatékony tisztítószer különösen gyengéd a készülékhez és alapos tisztítást biztosít.
  • A WoldoClean tejrendszer tisztító rendszeres használatával gondoskodik, és védi a kávéfőzőben lévő tejfúvókat mindenféle zsír- és tejlerakódás ellen.
  • Könnyen és biztonságosan használható a problémamentes és hosszan tartó tisztításhoz.
  • A tejhab tisztítószer nem hagy maradékot. A gép tisztítás és az azt követő öblítés után biztonságos az élelmiszerekhez.
  • Rendkívül hatékony tisztítószerünk higiénikusan, alaposan és gyengéden távolítja el a tejmaradványokat.
  • Mérő kijelző a palack tetején a tökéletes adagolás érdekében

 

Útmutatás

Keverési arány 50 ml tisztítószer folyadék : 2 l víz

  1. Keverje össze a tisztítóoldatot a tartályban. Helyezze a második tartályt a tej alá.
  2. Öblítse le a tejhabosítót, amíg az oldat el nem fogy. Távolítsa el a maradék szennyeződést ismételt öblítéssel.
  3. Az egyes alkatrészek tisztítása: Merítse az egyes részeket a tisztítóoldatba, és hagyja hatni.
  4. Az összes megtisztított részt alaposan öblítse le vízzel.

 

Súly (brutto) 862 g
Nettó súly 750 g
Térfogata 750 ml
Származási ország Németország
A termék listázva van: Ház takarítás Tisztítás, fertőtlenítés, védelem Kávégépek tisztítása Fagylaltok Kávé
WoldoClean®

Německá značka WoldoClean je předním evropským výrobcem v oblasti čisticích prostředků. Od svého založení v roce 2007 představujeme neustále rostoucí portfolio produktů pro všechno, co se týká čištění domácnosti. Při hledání alternativ k výrobkům drahých výrobců neustále pracujeme na vylepšení produktů a přidané hodnotě pro naše zákazníky. Více než 1,1 milionu zákazníků v obchodním a soukromém sektoru zákazníků z celé Evropy. Také u ostatních čisticích prostředků se snažíme usnadnit čištění v domácnosti a kanceláři pomocí kvalitních ingrediencí. Bez ohledu na to, zda odvápňovací tablety, tekuté odvápňovací prostředky nebo jiné čisticí prostředky pro domácnost, jsou kvalita a cena přidanou hodnotou, kterou bychom chtěli nabídnout našim zákazníkům.

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu značek Woldo, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 04. 24.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 04. 24.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 04. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Tejredndszer és tejhab tisztító folyadék kávéfőző-, habverő- és fagylaltgépekhez - 750 ml

Tejredndszer és tejhab…

10 600 Ft
Spórolt 535 Ft
Tejredndszer és tejhab tisztító folyadék kávéfőző-, habverő- és fagylaltgépekhez - 750 ml

Tejredndszer és tejhab…

9 500 Ft
Spórolt 1 800 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk