Fitovital útifű maghéj psyllium husk kapszula 90 db

Fitovital útifű maghéj psyllium husk kapszula 90 db

Tradicionális bestseller Fitovital útifű maghéj psyllium husk kapszula 90 db a legjobb gyártótól különleges áron 1594 Ft. Mutass többet »

Elérhetőség:
1 683 Ft
Vásárlás »
home
Ingyenes szállítás

sync
14 napos visszatérítési jog

ingyenes és kockázatmentes

thumbs-up
Ellenőrzött magyar bolt

minőségi termékekkel

cart
Vásároljon bármikor

a nap 24 órájában nyitva

Leírás

Fitovital Útifű Maghéj Kapszula 90 db Termékleírás az összetevőkkel együtt pár napon belül feltöltésre kerül. Ha most szeretne a termékekről bővebb információt kapni, írjon nekünk a webáruház jobb alsó részén található chat ablakba és segítünk. Tájékoztatás: Az egeszsegcity. hu oldalán található termékek összetételének adatbázisát igyekszünk rendszeresen karbantartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra (sajnos), hogy értesítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő termékek címkéjét ahogy azok összetétele a folyamatos fejlesztések során változik. Mivel nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, a weboldalunkon közölt összetétel adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért az itt leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni - de ennek ellenére igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban frissíteni. AZ ITT KÖZÖLT ÖSSZETÉTEL ADATOK CSAK TÁJÉKOZTATÓ ADATOK - AZ INFORMÁCIÓK FOLYAMATOS FRISSÍTÉSÉN DOLGOZUNK, DE MINDEN GYÁRTÓI VÁLTOZTATÁST NEM TUDUNK AZONNAL FRISSÍTENI! A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ! A egeszsegcity. hu oldalain található termékek, információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrendkiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket. Az e-shop ajánlatot szakértői csapat készíti el Önnek. Jelmondatunk: minőség, előnyös ár, ügyfélbarát megközelítés.

Termékleírás Fitovital útifű maghéj psyllium husk kapszula 90 db

    • Termelő: bioszallito
    • Ár: 1594 Ft
    • EAN: 5999885968145
    • Kategória: Sport és Fitness > Étrend-kiegészítő > Vitaminok és ásványi anyagok

Hasonló termékek

More Milk Plus Kapszula 120 db

21 910 Ft
21910 Ft

Evalar Arany Múmijó 60 db

18 110 Ft
18110 Ft

Neuston tulsi 100db

2 983 Ft
2983 Ft

IMUNEX ALGA KOMPLEX 180 DB

11 970 Ft
11970 Ft

FOREVER ALOE VERA GÉL ÚJ 1l

13 490 Ft
13490 Ft

Fitovital útifű maghéj psyllium husk kapszula 90 db

A márka egyéb termékei

Bioszallito

Fitovital útifű maghéj psyllium husk kapszula 90 db kiváló gyártótól Bioszallito - ne hagyja ki ezt a cikket akciósan 1594 Ft. A legjobb ár-teljesítmény arányt kínáljuk. Ha tetszik az ingyenes szállítás, győződjön meg arról, hogy több mint 35000 Ft értékben rendel. Használja ki az ajánlatot, mielőtt drágább lesz.

A gyártó a legjobb termékeket kínálja a területén. Az összes termék megtekintése itt: .

Szállítás és fizetés

Szállítás

  • GLS futár - 1499 Ft
  • GLS csomagpont - 1499 Ft
  • 15000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díj 1099 Ft
  • BUDAPEST futár - 990 Ft
Fizetés

  • Utánvéttel
  • Bankkártyás fizetés az Simple rendszerén keresztül
dinner