Forever Aloe Moisturizing Lotion - Hidratáló folyadék 118ml

Forever Aloe Moisturizing Lotion - Hidratáló folyadék 118ml

Bevált termék Forever Aloe Moisturizing Lotion - Hidratáló folyadék 118ml amit a gyártótól veszünk kedvező áron 6298 Ft. Mutass többet »

Elérhetőség:
7 558 Ft
Vásárlás »
home
Ingyenes szállítás

sync
14 napos visszatérítési jog

ingyenes és kockázatmentes

thumbs-up
Ellenőrzött magyar bolt

minőségi termékekkel

cart
Vásároljon bármikor

a nap 24 órájában nyitva

Leírás

Hidratáló folyadék Az Aloe Moisturizing Lotion tökéletes hidratáló folyadék, amely 100 százalékos stabilizált aloe vera zseléből készült kollagén és elasztin hozzáadásával. Ez az egyedülálló hidratáló folyadék védi a bőrt, visszaadja nedvességtartalmát, és fenntartja természetes pH-egyensúlyát, miközben hatékonyan óvja a szél és napsugárzás szárító hatásaitól. Rehidratáló hatású, ami hozzásegít ahhoz, hogy a bőr lágy tapintású, sima és rugalmas legyen. Arc-, kéz-és testápolásra ideálisan használható. Ugyancsak kiváló alap a sminkhez. Ez az új recept alapján készült termékünk a korábbinál is hatékonyabban segíti a bőr vízfelvételét. Összetevők: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Plyisobutene, Methyl Gluceth-20, Sorbitol, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Polysorbate 60, Triethanolamine, Cetyl Alcohol, Soluble Collagen, Hydrolyzed Elastin, Simondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Anthemis Nobilis flower Extract, Allantoin, Dimethicone, PEG-100 Stearate, Ascorbic Acid, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Parfum Használati útmutató: Arcra, kézre, testre történő felvitel után a folyadékot gyengéden masszírozza el, míg a bőr teljesen fel nem szívja. Smink alapként történő használatkor nem kell megvárni, míg a bőr teljesen beissza, elég, ha vékony filmréteget képez. Felhasználható: A flakon alján EXP jelzéssel jelölt ideig (hónap és év jelölésével). Felhasználható: A felnyitástól számítva 3 hónapig Az árak a héten a minimumra szorulnak. Csatlakozzon az elégedett ügyfelekhez.

Termékleírás Forever Aloe Moisturizing Lotion - Hidratáló folyadék 118ml

    • Termelő: bioszallito
    • Ár: 6298 Ft
    • EAN: 42489
    • Kategória: GYÁRTÓK > Forever

Hasonló termékek

Forever Aloe Moisturizing Lotion - Hidratáló folyadék 118ml

Kategória: ,

A márka egyéb termékei

Bioszallito

Forever Aloe Moisturizing Lotion - Hidratáló folyadék 118ml márkától Bioszallito - előkerítiti ezt a slágert kiváló akcióval 6298 Ft. Az e-shop ajánlatot szakértői csapat készíti el Önnek. Csak most van INGYENES POSTA, ha 35000 Ft feletti árut választ. Vásároljon és spóroljon meg még többet.

A gyártó a legjobb termékeket kínálja a területén. Az összes termék megtekintése itt: .

Szállítás és fizetés

Szállítás

  • GLS futár - 1499 Ft
  • GLS csomagpont - 1499 Ft
  • 15000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díj 1099 Ft
  • BUDAPEST futár - 990 Ft
Fizetés

  • Utánvéttel
  • Bankkártyás fizetés az Simple rendszerén keresztül
dinner