Cukor dekoráció - cukorgyöngy rózsaszín-arany Retro - 50 g -

Cukor dekoráció - cukorgyöngy rózsaszín-arany Retro - 50 g -

Gazdagító lehetőség Cukor dekoráció - cukorgyöngy rózsaszín-arany Retro - 50 g - kedvenc márkától kedvezményesen 1150 Ft. Mutass többet »

Elérhetőség: in stock
1 235 Ft
Vásárlás »
home
Ingyenes szállítás

18.570

sync
14 napos visszatérítési jog

ingyenes és kockázatmentes

thumbs-up
Ellenőrzött magyar bolt

minőségi termékekkel

cart
Vásároljon bármikor

a nap 24 órájában nyitva

Leírás

Finom és nagyon dekoratív cukorgyöngy, régi arany színében. Tökéletes mindenféle édesség díszítésére.   Finom, régi aranyszínű, kemény állagú cukorszóró, cukrászati díszítéshez. Az apró cukorgolyókat ropogós textúra és enyhén fényes felület jellemzi. Cukor alapon készülnek, ami biztosítja a hosszú eltarthatóságot és a sokoldalúan édes ízt, amely nem változtatja meg a díszített termékek ízét. Színezéshez csak olyan színezékeket használnak, amelyek teljesen biztonságosak a fogyasztás szempontjából. A szóróanyagok képesek nedvességet felvenni, ezért szorosan lezárt edényben kell tárolni őket. A szóróanyagokban használt ételfestékek érzékenyek a napfényre, ami kifakulást okozhat. Ezért a tárolási körülmények nagyon fontosak a szórócukor színének és állagának megőrzése érdekében. A finom cukorszóró sokoldalúan felhasználható, és minden alkalomra alkalmas. Ideális lesz a következő termékek díszítéséhez: sütemények, mézeskalácsok, cupcakes, muffinok, torták, sütemények, cake pops, pralinék, trüffelek, csokoládé, fagylalt és sok más édes termék (különösen a krémek és feltétekkel). Ha a tésztához színes szóróanyagot adnak, a színek nagymértékben behatolhatnak a süteménybe (pl. piskótatésztába vagy omlós tésztába). A fagyasztott termékek (beleértve a fagylaltot is) díszítésére használt szóróanyagok színstabilitása korlátozott. Összetevők: cukor, keményítő (búza, kukorica), színezék: vas-oxid (E172), mázképző anyag: sellak (E904), glükózszirup, növényi zsír (kókusz, repce); a termék glutént tartalmaz. Tárolási feltételek: hűvös, száraz helyen, jól záródó edényben tárolja; védje a közvetlen napfénytől (amely a szín kifakulását okozhatja) és idegen szagoktól; optimális tárolási hőmérséklet 15-25 °C, maximális relatív páratartalom 65 %. Boldoggá tesz, hogy rendezvényeink boldoggá tesznek! Egy ilyen vásárlás tetszeni fog Önnek és a pénztárcájának.

Termékleírás Cukor dekoráció - cukorgyöngy rózsaszín-arany Retro - 50 g -

    • Termelő:
    • Ár: 1150 Ft
    • EAN: P92934
    • Kategória: Alapanyagok > Ehető dekoráció > Cukrászati dekoráció és szórás > Cukor dekoráció - Gyöngyök és golyók

Hasonló termékek

Cukor dekoráció - cukorgyöngy rózsaszín-arany Retro - 50 g -

A márka egyéb termékei

Cukor dekoráció - cukorgyöngy rózsaszín-arany Retro - 50 g - a vállalattól - megkaja ezt a slágert időkorlátozott akcióval csak 1150 Ft. Kellemes vásárlást biztosítunk számítógépről, táblagépről vagy okostelefonról. Csak most van INGYENES POSTA, ha 35000 Ft feletti árut választ. Már nem kell jobb ajánlatot keresnie a piacon.

A gyártó a legjobb termékeket kínálja a területén. Az összes termék megtekintése itt: .

Szállítás és fizetés

Szállítás

  • GLS futárszolgálat
  • Csomagküldó
  • Magyar Posta
Fizetés

  • Utánvéttel
  • Bankkártyás fizetés az Simple rendszerén keresztül
dinner