Fixáló Karina kakaó keverék a kakaó töltelékre1 kg - IREKS

Fixáló Karina kakaó keverék a kakaó töltelékre1 kg - IREKS

Az ön kedvenc terméke Fixáló Karina kakaó keverék a kakaó töltelékre1 kg - IREKS ismert gyártó akcióban 2315 Ft. Mutass többet »

Elérhetőség: in stock
2 485 Ft
Vásárlás »
home
Ingyenes szállítás

18.570

sync
14 napos visszatérítési jog

ingyenes és kockázatmentes

thumbs-up
Ellenőrzött magyar bolt

minőségi termékekkel

cart
Vásároljon bármikor

a nap 24 órájában nyitva

Leírás

Keverje össze a Karina KAKAO MIX-et 21% kakaóval a kakaó töltelék előállításához. Univerzális laza keverék növényi, állati tejszínhab és vaj, margarinok edzéséhez. Az előállítás során a keveréket hideg vízzel elegyítjük, és felvert krémekbe, zsírokba keverjük. Színét és ízét kapja kellemes tömeg. A Karina segítségével azonos "tükör" felületet is létrehozhat az oldott zselatinnal való kombinálásával. További érdekes tulajdonság, hogy ezt a keveréket likőrhegyek - azaz csokoládékémény - gyártására használják. Itt 50 ° C-on forralt vizet és edzett zsírt használunk. Keverje össze a Karina KAKAO MIX-et 21% kakaóval a kakaó töltelék előállításához. További feldolgozásra szánt. Ajánlott eljárás: Karina 1000 g, víz 50 ° C (főtt) 450 g, ostorzsír 1250 gr. Keverjük össze a keveréket vízzel, majd fokozatosan keverjük bele a megvert zsírba. Összetevők: cukor, kakaó (min. 21%), szójaliszt, növényi olaj, modif. kukorica és bramb. keményítő, glükózszirup, savópor. Tárolja száraz, jól szellőző helyen és hűvös helyen, 25 ° C alatti hőmérsékleten, mindig zárva. Az e-shop ajánlatot szakértői csapat készíti el Önnek. Nos, ez egyszerűen megtérül.

Termékleírás Fixáló Karina kakaó keverék a kakaó töltelékre1 kg - IREKS

    • Termelő: IREKS
    • Ár: 2315 Ft
    • EAN: P7213
    • Kategória: Alapanyagok > Tejszínhab és tejszínek > Tejszínhab fixáló

Hasonló termékek

Fixáló Karina kakaó keverék a kakaó töltelékre1 kg - IREKS

A márka egyéb termékei

IREKS

Fixáló Karina kakaó keverék a kakaó töltelékre1 kg - IREKS gyártótól IREKS - szüksége van erre a cikkre majdhogynem ingyen 2315 Ft. Az árak a héten a minimumra szorulnak. 35 000 Ft vagy annál nagyobb megrendelések esetén INGYENES szállítással jár! Használja ki az ajánlatot, mielőtt drágább lesz.

A gyártó a legjobb termékeket kínálja a területén. Az összes termék megtekintése itt: .

Szállítás és fizetés

Szállítás

  • GLS futárszolgálat
  • Csomagküldó
  • Magyar Posta
Fizetés

  • Utánvéttel
  • Bankkártyás fizetés az Simple rendszerén keresztül
dinner